NaslovnicaVijestiPaul Pogba propušta derbi protiv Cityja

Paul Pogba propušta derbi protiv Cityja

Nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba propustiće zbog ozljede predstojeći derbi protiv Cityja, potvrdio je trener kluba s Old Trafforda Jose Mourinho. Francuski nogometaš ozlijedio se na utakmici protiv Burnleya u nedjelju.

derbi protiv cityja

Na pitanje novinara da li će Pogba ili Ander Herrera biti spremni za utakmicu protiv Cityja, Mourinho je kratko odgovorio: “Paul neće, Herrera hoće”. Trener Uniteda je dodao da će Luis Antonio Valencia, koji je propustio duel protiv Burnleya, biti u timu, kao i da su Chris Smalling i Phil Jones i dalje izvan momčadi.

“Idemo u goste Cityju s onim što imamo, borimo se s onim što imamo. Vjerujem u svoje momke. Mi smo borci”, rekao je Mourinho.

>>Rashford otkrio kako mu je Ibrahimović pomogao u Manchester Unitedu

United je već oslabljen neigranjem Zlatana Ibrahimovića i Marcosa Roja, dok Juan Manuel Mata tek treba da se oporavi nakon operacije prepona. Meč između Cityja i Uniteda igra se sutra od 21:00. Ekipa Cityja je četvrta na tabeli sa 64 boda, dok je United na petom mjestu s bodom manje.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!