NaslovnicaVijestiPaul Pogba propušta derbi protiv Cityja

Paul Pogba propušta derbi protiv Cityja

Nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba propustiće zbog ozljede predstojeći derbi protiv Cityja, potvrdio je trener kluba s Old Trafforda Jose Mourinho. Francuski nogometaš ozlijedio se na utakmici protiv Burnleya u nedjelju.

derbi protiv cityja

Na pitanje novinara da li će Pogba ili Ander Herrera biti spremni za utakmicu protiv Cityja, Mourinho je kratko odgovorio: “Paul neće, Herrera hoće”. Trener Uniteda je dodao da će Luis Antonio Valencia, koji je propustio duel protiv Burnleya, biti u timu, kao i da su Chris Smalling i Phil Jones i dalje izvan momčadi.

“Idemo u goste Cityju s onim što imamo, borimo se s onim što imamo. Vjerujem u svoje momke. Mi smo borci”, rekao je Mourinho.

>>Rashford otkrio kako mu je Ibrahimović pomogao u Manchester Unitedu

United je već oslabljen neigranjem Zlatana Ibrahimovića i Marcosa Roja, dok Juan Manuel Mata tek treba da se oporavi nakon operacije prepona. Meč između Cityja i Uniteda igra se sutra od 21:00. Ekipa Cityja je četvrta na tabeli sa 64 boda, dok je United na petom mjestu s bodom manje.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!