NaslovnicaVijestiPAUL POGBA SE OTVORIO: Evo gdje planira provesti svoju budućnost!

PAUL POGBA SE OTVORIO: Evo gdje planira provesti svoju budućnost!

Paul Pogba se otvorio. Evo gdje planira provesti svoju budućnost! Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba inzistira na tome da se osjeća kao ‘kod kuće’ na Old Traffordu i sugerira da će ostati u klubu u godinama koje dolaze.

Paul Pogba se

Budućnost Francuza je bila velika tema medija tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, gdje su ga špekulacije povezivale sa prelaskom u Barcelonu i izvještavanjem eksplozivnog odnosa sa menadžerom Jose Mourinhom piše Express.

Na terenum, igrač koji je osvojio Svjetsko prvenstvo 2018 u Rusiji nije uspio ispuniti očekivanja na početku nove sezone, budući da United sada ima samo četiri pobjede u Premier ligi od mogućih devet.

[su_bet365_100bonus]

Pogba je pokazao svoju fantastičnu sposobnost, najistaknutijim udarcem protiv Young Boysa u Ligi prvaka, ali je igrao defanzivno u više navrata, te se borio da utječe na igru na dosljedan način.

Unatoč njegovim nedaćama u posljednjih nekoliko mjeseci, 25-godišnjak je ostavio ogroman trag u vezni sa svojom budućnosti uoči utakmice Manchester Uniteda i Juventusa u Ligi prvaka, kako izvještava Manchester Evening News.

“Došao sma kući. Ovdje sam se pridružio akademiji za mlade”, rekao je Pogba novinarima. “Ovdje sam kod kuće i uvijek će biti tako.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Odrastao sam sa svojim suigračima i svi smo se ponovo spojili u prvoj momčadi, pa je to lijepa priča. Karijera koju sam imao i sada, sa tim povratkom u Manchester United je sjajno.”

Mourinhova ekipa se nadala slavnoj pobjedi protiv Stare dame na Old Traffordu, nakon remija od 0-0 protiv Valencije, međutim, Juve je ostvario pobjedu od 0-1 sa jedinim golom kojeg je postigao Dybala u 17-oj minuti susreta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!