NaslovnicaVijestiPaul Pogba suspendovan sa utakmicu prvog kola Premiershipa

Paul Pogba suspendovan sa utakmicu prvog kola Premiershipa

Najskuplji igrač ikada, Paul Pogba najzvučnije je ovosezonsko pojačanje Manchester Uniteda koji je izdvojio 105 milijuna eura za usluge francuskog nogometaša koji se u Englesku preselio iz Torina gdje je nastupao za prvaka Italije, Juventusa.

Paul+Pogba+Manchester+United+Unveil+New+Signing+dz2boimGGcsl

Navijači Manchester Uniteda sa nestrpljenjem očekuju debi Paula Pogbe u Premiershipu, no kako stvari stoje, morat će malo sačekati s obzirom da je Paul Pogba suspendovan za prvu utakmicu Premiershipa koju United igra protiv Bournemoutha.

Tako je objavio Engleski nogometni savez (FA) na svom Twitter profilu. Mnogi navijači su bili iznenađeni ovim ‘tweetom’ FA. Većina njih je postavljala jedno te isto pitanje – “Zbog čega suspenzija?”

FA je sve objasnio: “On je prošle sezone u finalu Kupa Italije dobio dva žuta kartona, što automatski znači jednu utakmicu suspenzije. Ta kazna je samo prenesena u Englesku”.

Bilo je i duhovitnih komentara na suspenziju francuskog nogometaša, kao što su:

“Suspendovan je zbog visine transfera.”, “Možda zato što je tamnoput?”, “POGBANNED”.

Naravno, bilo je i ozbiljnih komentara od navijača koji smatraju da Manchester United treba ubjedljivo pobijediti Bournemouth i bez Paula Pogbe, te da je sa timom tek tri dana, tako da možda i ne bi bio u sastavu.

Manchester United svakako je favorit protiv Bournemoutha u prvom kolu Premiershipa ove sezone. Bet365 na United nudi koefricijent 1.85, dok je na domaćina 4.75. Ukoliko vjerujete u neriješen ishod, engleska kladionica daje odličan koeficijent – 3.60.

Untitled

KLADI SE NA OVU UTAKMICU

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!