NaslovnicaVijestiPaul Scholes kritikovao Louisa van Gaala

Paul Scholes kritikovao Louisa van Gaala

Legendarni igrač Manchester Uniteda Paul Scholes izjavio je da ne može da shvati zašto je Louis van Gaal odlučio odmoriti Marcusa Rashforda za današnju ključnu utakmicu protiv Norwich Cityja.

Paul Scholes kritikovao Louisa van Gaala

“Crvenim vragovima” je bila potrebna objeda na Carrow Roadu kako bi zadržali nadu da mogu završiti u top četiri, a odluka nizozemskog stručnjaka da iz tima izostavi mladog napadača je potpuno neobjašnjiva po mišljenju bivšeg igrača Uniteda.

Odluka van Gaala da odmori Rahsforda je još čudnija zbog činjenice da su preostale još dvije ligaške utakmice, te utakmica finala FA Kupa ove sezone.

Unatoč tome što su bili oslabljeni u napadu, tim sa Old Trafforda je uspio osigurati pobjedu pogotkom Juana Mate u drugom poluvremenu.

No, Scholes očito nije impresioniran Van Gaalovom odlukom, te je izjavio nakon utakmice za BT Sport: “On je napadač. Možda je to nešto za što Van Gaal nije zainteresovan, za postizanje golova. Mislim da želi igrati što više na posjed lopte.”

18-godišnji Rahsford igra sjajno otkako je dobio priliku u prvom timu Manchester Uniteda u februaru, postigao je sedam golova u 15 nastupa, te je postao vrlo važan član napada.

U svojih devet ligaških nastupa, Rashford je postigao četiri gola, te je čak 88% posto njegovih upućenih udaraca išlo u okvir protivničkog gola. United danas nije izgledao nimalo impresivno bez Rasforda, i veliko bi iznenađenje bilo ukoliko ne bi igrao i protiv West Hama u utorak.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!