NaslovnicaVijestiPaul Scholes: Nadam se da United neće kopirati Arsenala

Paul Scholes: Nadam se da United neće kopirati Arsenala

Nadam se da United neće kopirati Arsenala, izjavila je legenda sa Old Trafforda. Paul Scholes se nada da Manchester United neće pratiti stope Arsenala. Crveni đavoli su pretrpjeli razočaravajući poraz od Liverpoola sinoć u prvoj utakmici posljednjih 16 u Europa ligi.

Nadam se da United neće kopirati Arsenala

Scholes je iskritikovao Louis van Gaalovu ekipu i rekao kako su ih Redsi nadigrali od samog početka.

Osvajanje Europa lige je jedna od dvije šanse koje im mogu pomoći da se kvalifikuju za Ligu prvaka naredne sezone.

United je trenutno šesti na tabeli Premier lige, tri boda iza četvrtog Manchester Cityja, a njihovo mjesto u prva četiri je sada pod velikom sumnjom.

Scholes se osvrnuo na nastupe Arsenala u Premier ligi i rekao je da ih je pratio otkako su završili sezonu 2004/05, kada su bili drugi, odmah poslije Chelseaja, i od tada završavaju skoro svake sezone treći ili četvrti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Manchester United treba da se bori za osvajanje Premier lige i Lige prvaka svake sezone”, rekao je Scholes.

“Oni su potrošili oko 300 miliona funti i šesti su u ligi. Završili su u Europa ligi nakon što su loše odigrali u grupi. Trebali su biti u konkurenciji sa Barcelonom, Real Madridom i Bayernom.”

“Nadam se da niko od igrača neće ući na Twitter da kaže kako mu je žao. Prestanite pričati na društvenim medijima i počnite igrati.”

“Posljednja stvar koju želim za Manchester United je biti zadovoljan što je završio četvrti i osvajanje FA kupa. To je ono što je Arsenal radio od 2004/05 sezone.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!