Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Paul Scholes: Najbolji igrači svijeta igraju u Španjolskoj

Legendarni bivši nogometaš Manchester Unitea, Paul Scholes nedavno je izjavio da najbolji igrači svijeta igraju u Španjolskoj. Scholes, koji je u Unitedu proveo 21 godinu rekao je da nikada nećemo vidjeti Messija i Neymara u Premiershipu, jer oni jednostavno nemaju razlog da igraju tamo.

Paul+Scholes+Manchester+United+v+West+Ham+PkR1Ny8PiC4l

“Najbolji igrači svijeta igraju u Španiji. Nikada nećete vidjeti Messija ili Neymara u Engleskoj jer jednostavno nemaju razlog da dođu ovdje. Dosta ljudi govori kako je engleski nogomet još uvijek najbolji, ali to je daleko od istine. Moje mišljenje je da je španska liga miljama ispred svih ostalih.”, riječi su Scholesa koji je za englesku reprezentaciju igrao četiri godine.

Bivši Unitedov veznjak također je rekao da koliko god mu je to teško priznati, ne vjeruje da igrači Barcelone ili Real Madrida uživaju u velikim utakmicama Premiershipa, koliko oni uživaju u El Clasicu, najvećoj nogometnoj utakmici na svijetu. Scholes je dodao da se u Engleskoj sve počelo raditi novcem.

“Koliko god mi je to teško priznati, ne vjerujem da igrači Barçe ili Real Madrida uživaju u našim velikim utakmicama koliko mi uživamo u El Clasicu. U Engleskoj se sve počelo raditi novcem, navijači se kupuju novcem, sve je više biznismena i sve se vrti oko toga, nažalost.”

Paul Scholes je u Manchester Unitedu nastupao u dva navrata – prvi put od 1992. godine do 2011. i u tom periodu odigrao čak 466 utakmica i postigao 102 pogotka, zatim je napravio malu pauzu pa ponovo odigrao jednu sezonu u Manchester Unitedu, od 2012. do 2013. godine u kojoj je odigrao 33 utakmica i pet puta pogađao protivničku mrežu.

Oznake: