NaslovnicaVijestiPaul Scholes odabrao najboljih 11 suigrača i protivnika sa kojima je igrao

Paul Scholes odabrao najboljih 11 suigrača i protivnika sa kojima je igrao

Nema sumnje da je Paul Scholes uključen u najboljih 11 mnogih nogometnih velikana. Bivši igrač Manchester Uniteda je jedan od najboljih veznjaka svih vremena, i bio je od ključnog značaja u pohodu na 11 naslova prvaka Premier lige u dresu ‘Crvenih vragova’.

Paul Scholes odabrao najboljih 11

Još jedan legendarni vezni igrač, Xavi Hernandez, ga je opisao kao svog uzora u intervjuu iz 2011. godine.

“Paul Scholes je uzor. Za mene je on najbolji vezni igrač kojeg sam vidio u posljednjih 15, 20 godina. Pričao sam sa Xabijem Alonsom u vezi njega. On je spektakularan, ima sve, zadnji pas, postiže golove, snažan je, ne gubi loptu i ima dobar pregled igre. Da je Španjolac ljudi bi ga možda cijenili više.”

Sada 42-godišnjak, koji se iz nogometa povukao 2013. godine, radi kao komentator na britanskom tv kanalu BT Sport. Iako je tokom karijere bio poprilično povučen i rijetko davao intervjue, otkako se završio karijeru postao je otvoreniji rpema novinarima.

Scholes je u svojoj karijeri igrao sa nekim od najboljih igrača u povijesti Manchester Uniteda, uključujući Cristiana Ronalda, Rija Ferdinanda i Waynea Rooneya.

Za španjolsku Marcu Englez je imenovao najboljih 11 igrača sa kojima i protiv kojih je igrao u svojoj karijeri. Morao je napraviti neke žrtve, odlučiti se između Edwina van der Saara ili Petera Schmeichela na golu, Jaapa Stama ili Nemanje Vidića u obrani, Waynea Rooneya ili Ruuda van Nistelrooya u napadu, a u svoj tim nije uvrstio čak ni Lionela Messija, koji se smatra jednim od najboljih igrača svih vremena.

Najboljih 11 sa i protiv kojih je Scholes igrao: Peter Schmeichel; Gary Neville, Jaap Stam, Rio Ferdinand, Roberto Carlos; Zinedine Zidane, Xavi, Andres Iniesta, Ryan Giggs; Cristiano Ronaldo, Ruud van Nistelrooy.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!