NaslovnicaVijestiNa Twitteru se sukobili Rio Ferdinand i John Terry

Na Twitteru se sukobili Rio Ferdinand i John Terry

Rio Ferdinand i John Terry upali su u lični sukob na Twitteru nakon što je Ferdinand stavio Terryja na peto mjesto popisa najboljih stopera u povijesti Premier lige.

Prema Ferdinandu, nakon što je sebe postavio na prvo mjesto, stoperi koji su bolji od Terryja u Premier ligi su: Nemanja Vidić, Virgil van Dijk i Jaap Stam.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

To je razočaralo Terryja, koji je na instagramu napisao da su mišljenja sjajna ali da statistika ne laže i potom objavio svoju impresivnu igračku statistiku.

Potom je izbio sukob. Ferdinand je poručio Terryju da može biti sretan što se uopće nalazi na popisu jer i dalje pamti rasističke uvrede upućene njegovom bratu Antonu tijekom utakmice Chelsea i QPR-a 2011. godine. Još mu je napisao i da ima krhki ego jer objavljuje statističke podatke i rekorde o sebi.

Legendarni kapetan Chelseaja rekao je Ferdinandu da je lako lomljiv ego njega natjerao da se sam postavi na prvo mjesto najboljih stopera u povijesti Premier lige te mu je zahvalio na uvrštenju u top 5.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!