NaslovnicaVijestiPAUL SCHOLES OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju završiti u top...

PAUL SCHOLES OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju završiti u top četiri u Premier ligi ove sezone!

Iako je odigrano tek jedno kolo u Premier ligi, po mišljenju mnogih, najboljoj ligi na svijetu, mogli smo vidjeti što očekivati od svake ekipe ove sezone.

Scholes otkrio da City osvaja titulu

Manchester City će po svemu sudeći ponovo biti glavni konkurent za osvajanje titule, Liverpool neće mnogo zaostajati, dok će Unaiju Emeryju trebati vremena da prenese svoj stil igre i razmišljanja na igrače.

[su_bet365_100bonus]

Legendarni bivši veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes dao je svoje mišljenje o tome tko bi trebao biti novi prvak, te tko će završiti u top četiri. Naime, u intervjuu za službenu stranicu Premier lige, on je rekao: “Mislim da će Manchester City ponovo osvojiti Premier ligu. Prošle godine su ju osvojili sa velikom bodovnom razlikom i izgledaju bolji nego ikad ranije, tako da očekujem da isto učine i ove sezone.”

Na pitanje što misli kako će na kraju izgledati top četiri, odgovorio je: “Ne znamo kako će Chelsea izgledati, kao ni Arsenal, s obzirom da imaju nove trenere. Međutim, rekao bih da Manchester City osvaja ligu, Liverpool će završiti na drugom mjestu, Manchester United na trećem, a kada je u pitanju četvrto mjesto, izabrao bih Tottenham Hotspur.”

[su_bet365_koeficijenti]

Zatim je otkrio i koji klub bi mogao najviše iznenaditi ove sezone: “Mislim da bi Fulham mogao završiti na dobroj poziciji. Mislim da su igrali najbolji nogomet u Championshipu u protekle dvije godine. Doveli su neka vrlo dobra pojačanja, a gostovanja na Craven Cottageu nikad nisu lagana.”

43-godišnjak je dao svoje mišljenje i o tome tko će biti najbolji strijelac lige: “Znam da će City stvoriti najviše prilika, bez ikakve sumnje. Može li Aguero ostati zdrav ove sezone? Ukoliko bude igrao svaku utakmicu, nema sumnje da je on moj izbor. Ipak, ne mogu zaboraviti Harryja Kanea. On je fantastičan napadač, dobro izvodi penale, slobodne udarce, sve što je potrebno, tako da mislim da će on osvojiti Zlatnu kopačku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!