NaslovnicaVijestiPaul Scholes otkrio kako je kupio kopačke od 50 funti u lokalnoj...

Paul Scholes otkrio kako je kupio kopačke od 50 funti u lokalnoj trgovini da bi igrao protiv Manchester Cityja

Paul Scholes otkrio kako je kupio kopačke od 50 funti u lokalnoj trgovini da bi igrao protiv Manchester Cityja. Kada se Paul Scholes povukao iz nogometa 2011. godine, navijači Manchester Uniteda su mislili da nikada više neće vidjeti igrača poput njega.

Paul Scholes otkrio

Englez je odigrao ukupno 676 nastupa u Unitedovom dresu između 1994. i 2011. godine, te je postigao 150 golova na svim natjecanjima.

I bio je ključni dio Sir Alex Fergusonove momčadi koja je dominirala europskim nogometom tijekom dva desetljeća.

Scholes je osvojio 11 titula Premier lige, tri FA kupa i Ligu prvaka, zajedo sa dva liga kupa i pet Community Shielda.

Zaista, navijači United su mislili da nikada neće vidjeti igrača poput njega. No, nakon što je donio šokantnu odluku o mirovini, Scholes se vratio u United za manje od godinu dana nakon odlaska.

[su_bonus]

Kada je kriza ozljeda pogodila Fergusonovu momčad u siječnju 2012. godine, 37-godišnjak je pronašao sebe kao zamjenu u utakmici FA kupa protiv susjeda Manchester Cityja.

Scholes je nastavio igrati, gdje je odigrao još 42 utakmice za UNited, dokazao svoju nevjerojatnu predanost timu koji mu je pomogao da postane jedan od najboljih veznih igrača svoje generacije.

On je svoje kopačke objesio o klin u 2013. godini i od tada radi kao komentator na BT Sportu.

Dok su komentarisali utakmicu FA kupa Huddersfielda protiv Manchester Uniteda, Scholes je otkrio što se dogodilo kada se vratio u United prije šest godina.

Zanimljivo je objasnio kako je otišao daleko kako nitko ne bi skontao da se on vraća iz mirovine.

“Mislim da sam jednom trenirao sa prvim timom prije nego što sam se vratio u siječnju 2012. godine”, rekao je Scholes na BT Sportu.

“Morao sam uzeti neke kopačke, tako da sam otišao u lokalnu trgovinu i kupio sebi par jeftinih kopački od 50 funti, jer nisam imao sponzora. Nismo mogli dopustiti Nike-u da zna da se vraćam iz mirovine, jer bi bilo očigledno da se vraćam.”

Zapravo je, čak i Ferguson htio zadržati njegov povratak vrlo tihim, toliko da nije ni rekao njegovim suigračima da će Scholes igrati protiv Cityja.

[su_live_koeficijenti]

“Nije rekao igračima, jer mislim da je htio da to prođe sa što manje buke. Igrali smo protiv Cityja u gostima i on je rekao samo dođi u hotel, The Lowry, u subotu navečer prije utakmice koja se igrala u nedelju i samo sjedi sa osobljem, popij čašu vina i nemoj govoriti niti jednu riječ.”

“Onda sam sljedeći dan došao i znam što se događa, bio sam pomalo nervozan zbog toga što će momci misliti, a onda sam ušao u svlačionicu, a dres sa mojim imenom je bio tamo, bio sam na klupi.”

Fer play za Fergusona i Scholesa zbog čega je njegov cijeli povratak bio tih. Većina igrača bi napravila veliku frku oko toga i privukla pažnju.

Ali ne i Scholes. To dokazuje koliki je to profesionalac bio, sve do samog kraja karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!