NaslovnicaVijestiPaul Scholes otkrio kako su ga Mousa Dembele i Gareth Bale nagovorili...

Paul Scholes otkrio kako su ga Mousa Dembele i Gareth Bale nagovorili da se povuče iz nogometa

Paul Scholes otkrio kako su ga Mousa Dembele i Gareth Bale nagovorili da se povuče iz nogometa. Paul Scholes se smatra jednim od najboljih veznjaka koje je Engleska ikada proizvela.

Paul Scholes otkrio

43-godišnjak je napravio 718 nastupa za Crvene vragove prije nego što je okačio kopačke o klin prije gotovo pet godina, ali on je već bio umirovljen 18 mj eseci prije toga.

Englez je 66 puta nastupio za svoju reprezentaciju, osvojio je 11 titula Premier lige na Old Traffordu, počeo je svoje trenerske vode u rezervnoj ekipi Uniteda.

Međutim, nakon Unitedove utakmice sa Huddersfieldom u subotu u FA kupu, bivši igrač je objasnio što ga je natjeralo da se vrati iz mirovine samo šest mjeseci nakon njegove početne odluke.

[su_bonus]

Kriza ozljeda uzrokovala je da Sir Alex Ferguson ubaci Phil Jonesa i Rafaela u vezni red za domaću utakmicu sa Blackburnom, utakmica koja je povezana sa smrću početne karijere Paul Pogbe u Manchester Unitedu.

Scholes je napravio dramatičan povratak kako bi ublažio krizu ozljeda u klubu i dok je taj povratak bio odličan, Scholes žali što je potpisao još jednu godinu poslije toga.

“Ta sezona je bila odlična, gotovo smo osvojili ligu – City je očito pobijedio sa Aguerom u posljednjoj minuti, bio sam razočaran – zaista sam volio da sam tada o tišao.

“To je bilo dovoljno, jer smo došli do sljedeće sezone, gdje mi je menadžer dao još jednu godinu ugovora. Prvi put sam otišao i vratio se, ali sada sam stvarno otišao.”

[su_no1forfootball]

“Sjećam se utakmice protiv Tottenhama kod kuće, to je bila tek treća, četvrta utakmica sezone, mislim da smo pobijedili kod kuće sa 3-2. Igrao sam dobro sa posjedom lopte, ali sjećam se da je Dembele proletio kraj mene, Gareth Bale. Znam da oni prolete pored ljudi, ali sjećam se da sam razmišljao o tome ‘Ne mogu ovo više raditi.'”

“Htio sam se ponovo povući vrlo rano te sezone, ali sam mislio da ću izgledati glupo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!