NaslovnicaVijestiPaul Scholes predviđa tko će osvojiti Premier ligu

Paul Scholes predviđa tko će osvojiti Premier ligu

Paul Scholes predviđa tko će osvojiti Premier ligu. Navijači Uniteda su bili prisiljeni pričekati neko vrijeme prije nego što Jose Mourinho bude službeno najavljen kao nasljednik Louis van Gaala ovog ljeta, ali, nakon što je utvrđeno, Crveni Vragovi su ponovo osjećali da dolaze dobra vremena i da će se United vratiti na staru slavu.

Paul Scholes predviđa

Dokazao se u cijeloj Europi, uz Porto, Chelsea, Inter i Real Madrid i zaista ne postoji sumnja d aje to kalibar menadžera za United. Ali dosta pitanja još ostaje prije nego što se Manchester United vrati na staru slavu, kao što su bili pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

Zahvaljujući odlučujućem golu novog pojačanja Uniteda, Zlatana Ibrahimovića, Mourinho je bio u mogućnosti steći svoj prvi trofej kao Unitedov menadžer, a to je Community Shield protiv trenutnog prvaka Premier lige, Leicester Cityja, čak tjedan dana prije nego što je liga počela.

[su_euro_soccer_bonus]

Međutim, Unitedova legenda Paul Scholes vjeruje da će Portugalac donijeti još mnogo trofeja na Old Trafford, uključujući ligu, iako 41-godišnjak i dalje nije siguran da li to Mourinho može postići ove sezone.

Screenshot_3

UPLATI!

“Uzeli su element rizika, doveli su Jose Mourinha, koji će sigurno osvojiti trofeje,” rekao je Scholes.

“Mislim, dok je on ovdje, da će osvojiti ligu za Manchester United.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Bilo da je to ove ili sljedeće sezone, nisam previše siguran. Ali, kao što sam rekao, oni su izbacili element rizika i mislim da će Mourinho učiniti velike stvari, to je učinio i na transfer tržištu kao što vidite.”

Unatoč Fergusonovom tipovanju da će David Moyes učiniti velike stvari na Old Traffordu kao njegov nasljednik, on je trajao samo 10 mjeseci, a Van Gaal je u dvije godine osvojio samo jedan trofej – FA kup. No, imenovanje Mourinha predstavlja sigurniju opciju, kao što Scholes, a tako i fanovi vide znakove oporavka Manchester Uniteda.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!