NaslovnicaVijestiPAUL SCHOLES PRIZNAO: On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao...

PAUL SCHOLES PRIZNAO: On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao u karijeri!

Legendarni Paul Scholes ostat će upamćen kao jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Bivši engleski reprezentativac je cijelu svoju profesionalnu nogometnu karijeru proveo na Old Traffordu, gdje je u ukupno 20 sezona odigrao čak 707 utakmica, postigao 149 golova i podijelio 51 asistenciju.

Scholes imenovao Iniestu najboljim protivnikom

On je kroz karijeru impresionirao, ne samo navijače i svoje suigrače, već i mnoge svoje protivnike, uključujući i neka od najvećih imena u povijesti ove igre.

[su_bet365_koeficijenti]

Zinedine Zidane je jednom prilikom priznao kako je upravo Scholes protivnik koji mu je stvarao najviše problema, opisavši ga kao najkompletnijeg veznjaka na svijetu, dok ga je Pep Guardiola opisao kao najboljeg veznog igrača svoje generacije. Čak je i Lionel Messi odrastao učivši upravo od Scholesa. Kapiten Barcelone je jednom prilikom izjavio: “U La Masiji je njegovo ime spominjano dosta puta, bio nam je učitelj.”

Međutim, koga Paul Scholes smatra najboljim protivnikom protiv kojeg je igrao u karijeri? To pitanje mu je postavljeno na debati na Old Traffordu ranije ovog tjedna, a njegov odgovor nije glasio niti Messi, niti Ronaldo. Bivši engleski reprezentativac je protiv Messija igrao 2008. godine u polufinalu Lige prvaka, te u finalima 2009. i 2011. godine, dok je protiv Ronalda igrao davne 2004. godine na Europskom prvenstvu. Sa Portugalcem je također dijelio svlačionicu na Old Traffordu između 2003. i 2009. godine.

Naime, Scholes je kao svog najboljeg protivnika imenovao legendarnog Andresa Iniestu. On je sa Španjolcem razmijenio dres nakon finala Lige prvaka 2011. godine, a u intervjuu iz 2014. godine je otkrio kako ga još uvijek čuva negdje u garaži.

Tom prilikom je za Independent rekao: “Još uvijek imam Iniestin dres iz finala 2011. godine. Nakon utakmice me je pitao da razmijenimo dresove. Čuvam ga negdje u garaži. Ne želim pokazati nepoštovanje, već samo ne ističem nikakve uspomene iz svoje karijere. U kući nemam nijednu svoju medalju ili dres, osim dresa iz finala Lige prvaka 2008. godine, koji visi na zidu u sobi moga sina.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!