NaslovnicaVijestiPaulo Dybala otkrio sa kojom superzvijezdom bi volio igrati

Paulo Dybala otkrio sa kojom superzvijezdom bi volio igrati

Argentinski napadač iskazuje maksimalno poštovanje za Barceloninog asa, dok se u isto vrijeme osvrnuo i na kritike golgeterskih sposobnosti Cristiana Ronalda.

Paulo Dybala

Svi govore o tome kako bi Paulo Dybala rado igrao u Barceloni sa Lionelom Messijem, ali šta kad bi se desilo obrnuto. U intervjuu koji je dao Corriere della Seri, Argentinac je otkrio kako bi bio oduševljen ukoliko bi se njegov sunarodnjak pridružio Juventusu u narednim godinama, čime bi mu se ostvario jedan od snova.

“Zaista cijenim Messija, on radi stvari sa loptom koje niko drugi ne može. S obzirom da Ronaldinho više ne igra, zaista bih volio kad bi Juventus doveo Messija u bliskoj budućnosti”, naveo je Dybala.

22-godišnjak je takođe govorio o tome kako se nosi sa pritiskom koji ga okružuje zbog njegovog transfera, s obzirom na to da ga je Juventus platio Palermu više od 40 miliona evra. “Uvijek sam morao da se nosim sa pritiskom, pošto su svi klubovi koji su potpisivali sa mnom plaćali mnogo novca za moje usluge. Iskreno, samo sam srećan zbog činjenice da su ljudi zaboravili na takve stvari, jer novac na kraju krajeva ne igra fudbal”, dodao je Dybala.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Naposlijetku, Argentinski napadač stao je iza riječi Paula Pogbe o Messijevom najljućem rivalu, Cristianu Ronaldu. Prema Dybali, portugalski as ne bi tako lako postigao veliki broj golova da igra u nekom od timova iz najjače italijanske lige.
“Moram reći da se slažem. Možda italijanski fudbal nije najljepši za gledanje, ali je sigurno jedan od najtežih. Cristiano ne bi postigao toliko mnogo golova ovdje, zato što se više pažnje posvećuje taktičkom pristupu”, zaključio je Dybala.

Južnoamerički fudbaler zabilježio je 14 golova i 8 asistencija za Juventus ove sezone, igrajući ključnu ulogu u Juventusovom pohodu na novi Scudetto.

Dybala je prije Juventusa nastupao za Palermo, a u Juventus je stigao za obeštećenje od 33 miliona eura.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!