NaslovnicaVijestiPaulo Dybala otkrio svog favorita u Ligi prvaka

Paulo Dybala otkrio svog favorita u Ligi prvaka

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala izjavio je da je Juventus gotovo sigrno osigurao titulu u Seriji A, kao i da ostaje veliki žal za boljim rezultatom u Ligi prvaka. Očekuje da će europsku titulu osvojiti Bayern, koji ih je eliminirao.

Paulo Dybala

Juventus je lider Serije A sa 76 bodova, što je šest više od drugoplasiranog Napolija, dok je u Ligi prvaka bio blizu prolaza u četvrtfinale, ali su u dvomeču poraženi od Bayerna.

“Mislim da je šest bodova prednosti velika razlika i vjerujem da smo osvojili titulu. Svi su nas otpisali, ali smo se vratili i pokazali svima da zaslužujemo da budemo prvaci. Ostaje žal za propuštenom prilikom da uradimo nešto u Ligi prvaka. Kada sam vidio da je Barcelona ispala, odmah sam pomislio da je Juventus mogao doći do finala. Sada se nadam da će Bayern osvojiti titulu, jer barem ću znati da smo ispali od prvaka”, rekao je mladi napadač za Corriere dello Sport.

Paulo Dybala svoju profesionalnu nogometnu karijeru počeo je u argentinskom timu Instituto za koji je igrao svoje do 2012. godine a onda se otisnuo u Europu, tačnije u Palermo, cijeli transfer iznosio je 11,9 miliona eura. U Palermu je odigrao 90 utakmica i postigao 21 gol. 2015. godine, nakon njegovih sjajnih partija u italijanskom prvoliašu, uslijedio je transfer u tim koji je aktuelni prvak te države, Juventus. Visina obešećenja iznosila je 32 miliona eura. Dybala je za Juventus do sada nastupao 29 puta, a protivničke mreže pogađao 14 puta.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 3 utakmice, a debitovao je 14. oktobra prošle godine u utakmici protiv Paragvaja koju je Argentina odigrala neriješeno, 0-0, a Dybala pružio odličnu partiju.

Narednu utakmicu nogometaši Juventusa odigraće protiv Palerma u nedjelju od 15.00 sati.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!