NaslovnicaVijestiPaulo Dybala: Pogba će ostati u Juventusu!

Paulo Dybala: Pogba će ostati u Juventusu!

Napadač Juventusa Paulo Dybala uvjeren je da će Paul Pogba odbiti velike novce bogatih klubova ovog ljeta, te ostati u Juventusu i petu sezonu.

Pogba će ostati u Juventusu

Ovaj dvojac je osvojio Seriju A i talijanski kup prošle sezone, a Pogba je ovog, kao i prošlog ljeta, glavna meta Real Madrida i drugih europskih velikana, ali vrlo malo je vjerovatno da će doći do tog transfera jer Bianconeri traže veliku cifru za njega.

[su_reklama]

Međutim, u razgovoru za Gazzeta dello Sport, Dybala je dao naslutiti da njegov suigrač neće napustiti klub ovog ljeta.

“Pogba će ostati u Juventusu. Pričao sam s njim i uvjeran sam da će ostati. Nismo razgovarali o nogometu, ali vjerujem da on neće napustiti klub.”

Juventus je već ovog ljeta kompletirao transfer Miralema Pjanića iz Rome, a njegovim stopama bi mogao krenuti i Barcelonin defanzivac Dani Alves, koji je već potvrdio da napušta Camp Nou.

[su_bet365_euro2016_copy]

Pored njega, i Javier Mascherano još uvijek nije odlučio da li ostati ili otići, a Dybala bi bio oduševljen kad bi njegov suigrač iz reprezentacije stigao u Juve.

“Već sam igrao s njim u reprezentaciji. Volim igrati sa najboljim igračima.”

Argentinac je također komentarisao i povratak Alvara Morate u Real Madrid: “To je veliki gubitak s obzirom što je sve uradio za klub i zbog odnosa kojeg smo imali. On je veliki čovjek i veliki prijatelj, puno mi je pomogao da se prilagodim ovdje.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!