NaslovnicaVijestiPaulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

Paulo Dybala: Postoji jedan igrač čiji dres bih volio imati

Napadač Juventusa Paulo Dybala priznao je da ima želju jednog dana zamijeniti dres sa legendarnim Ronaldinhom, za kojeg priznaje da ga je u djetinjstvu često gledao i pokušao oponašati njegove poteze.

Dybala otkrio da želi Ronaldinhov dres

Dybala je svojim nastupima u dresu Juventusa u posljednje dvije sezone dobio epitet jednog od najtalentiranijih igrača na svijetu, a njegov trener Allegri je izjavio da će Argentinac biti jedan od najboljih jednog dana.

23-godišnjak, koji je postigao devet golova u Seriji A ove sezone, otkrio je da mu je Gennaro Gattuso obećao da će pitati Ronaldinha za dres, ali to se nije desilo.

“Igrač čiji dres sam htio i još uvijek želim imati je Ronaldinho. Jednog dana mi je Gennaro Gattuso obećao da će ga nazvati i pitati ga da mi da dres jer je u to vrijeme igrao s njim u timu, ali to se nije dogodilo.”

“Ronaldinho je bio jedan od mojih omiljenih igrača dok sam odrastao, a ono čemu me je naučio je da se moramo zabavljati i igrati sa osmijehom na licu.”

“Europski treneri i igrači ponekad ne gledaju na nogomet na način na koji mi Južnoamerikanci to radimo. Mi uživamo u igri, puno se smijemo, plešemo… Uvijek se želim zabaviti i uživati u onome što radim na terenu, to je moj način razmišljanja.”

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!