NaslovnicaVijestiPaulo Dybala: Želja mi je da igram sa Lionelom Messijem

Paulo Dybala: Želja mi je da igram sa Lionelom Messijem

Napadač Juventusa Paulo Dybala izjavio je nakon jučerašnje pobjede i pobjedničkog gola protiv Rome da bi volio igrati u istom timu sa Lionelom Messijem.

dybala

Dybalin pogodak 13 minuta prije kraja je odlučio pobjednika, a to mu je bio osmi gol u posljednjih deset nastupa u Seriji A. 22-godišnjak briljira nakon dolaska u Juventus iz Palerma na početku sezone, a sinoć ga je sa tribina Juventus stadiona posmatrao i Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez.

“Da budem iskren, nisam znao da su ljudi iz Barcelone na tribinama”, rekao je Dybala nakon utakmice.

“Raduje me jer stvari idu dobro za mene i za cijeli tim. Pokazat ćemo da smo u mogućnosti učiniti još više u budućnosti.”

Dybala je dres argentinske reprezentacije nosio tri put, a još uvijek nije zaigrao na terenu zajedno sa kapitenom i zvanično najboljim igračem svijeta Lionelom Messijem.

Na pitanje nvinara da li bi volio igrati protiv svog sunarodnjaka, Dybala je odgovorio suportno: “Ne, ja imam želju da igram sa Messijem.”

Paulo Dybala je izvanredan ove sezone, u 27 zvaničnih utakmica za Juventus ove sezone postigao je 13 golova, te upisao sedam asistencija. Procenat tačnih dodavanja iznosi velikih 85%, dok po prosjeku uputi 3 udarca na gol protivnika.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!