Pedro: Barcelona je najbolji klub na svijetu

Nakon što je proteklog vikenda Pedro i službeno upisao svoj debi za Chelsea, danas je prisustvovao na konferenciji za novinare u Barceloni.

Pedro

Pedro Rodriquez se službeno oprostio od navijača Barcelone. Na današnjoj konferenciji za novinare uz Pedra i njegovu obitelj su još prisustvovali i bivši suigrači te trenersko osoblje.

“Zahvaljujem se svima što sam ispunio svoj san, da igram za Barcelonu. Velika čast mi je bila nastupati za ovu ekipu i veoma sam sretan zbog uspjeha koje sam napravio sa Barcelonom”, rekao je Pedro pa dodao:

“Ovo je moj dom, ovjde sam se uvijek osjećao ugodno. U Barceloni sam naučio puno toga. Kada bih morao birati najbolju moment u karijeri, zaista to ne bih mogao napraviti. Ali, ti momenti su mi pomogli da sazrijem i kao čovjek i kao igrač.”

Pedro

“Najteža stvar u svemu ovome jeste odlazak od saigrača i od navijača ti navijači su čitavo vrijeme bili uz mene. Siguran sam da se neću nigdje osjećati kao ovdje! Osjećam da sam vezan uz ovaj klub, ovaj klub je najbolji na svijetu. Iz kluba odlazim kako bih imao priliku za veću minutažu”, završio je Pedro.

Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)