NaslovnicaVijestiPEDRO OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Antonija Contea i Maurizija...

PEDRO OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Antonija Contea i Maurizija Sarrija!

Krilni igrač i jedna od najvećih zvijezda Chelseaja Pedro Rodriguez otkrio je najveću razliku između njegovog bivšeg trenera Antonija Contea, te novog trenera Maurizija Sarrija.

Pedro uporedio Sarrija sa Conteom

Španjolski reprezentativac, kojeg je na Stamford Bridge doveo Jose Mourinho u ljeto 2015. godine za 26 miliona eura, već je u dresu ‘Plavaca’ nastupao pod vodstvom tri različita trenera.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon što se borio za minutažu u prvoj sezoni u londonskom klubu, Pedro je postao standardan član početnih jedanaest u Conteovoj formaciji 3-4-2-1, u sezoni 2016/17, kada su osvojili titulu prvaka Premier lige. On je te sezone činio napadački trojac zajedno sa Diegom Costom i Edenom Hazardom, a po svemu sudeći ima sigurno mjesto i u Sarrijevih početnih jedanaest.

U intervjuu za Mirror pred današnji londonski derbi protiv West Ham Uniteda, Pedro je objasnio najveću razliku između dva talijanska stručnjaka. Naime, rekao je: “Tim izgleda bolje nego prošle sezone. Maurizio Sarri ima vrlo dobru ideju kada je u pitanju presing i napadački dio igre. Imamo više igrače između linija kako bismo stvorili više prilika, i dosta čuvamo loptu u svom posjedu, što je jako dobro. Sada trčimo dosta više, ali je drugačije jer kroz cijelu utakmicu radimo jako visok presing.”

Zatim je dodao: “Sa Conteom smo možda bili kompaktniji, ali uvijek smo se branili u vlastitoj polovici, što znači da kada osvojimo loptu moramo preći veliki dio terena kako bismo stigli do protivničkog gola. Pod vodstvom Sarrija kad osvojimo loptu odmah smo u prilici da postignemo gol. To je najveća razlika između prošle i ove sezone.”

Kako priznaje Pedro, Sarrijev stil igre ga jako podsjeća na stil igre koji su imali njegovi bivši treneri u Barceloni, uključujući i Pepa Guardiolu: “Sarri ima iste ideje kao i Pep Guardiola dok je bio u Barceloni. Kada je u pitanju napadački dio igre, njih dvojica razmišljaju isto.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!