Pele imenovano najboljeg igrača u posljednjih 10-15. godina

Pele imenovano najboljeg igrač u posljednjih 10-15. godina. Mladi navijači koji odrastaju u 2000-im godinama i tekućem desetljeću su razmaženi.

Pele imenovano

Ne samo da su oni bili u mogućnosti gledati svaku minutu koju je igrao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, dva najveća nogometaša svih vremena, ali isto tako smo svjedoci i niza drugih nogometnih heroja.

Zinedine Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Kaka, Xavi, Andres Iniesta, Thierry Henry, Luis Suarez, Neymar i mnogi drugi.

Ali, koga Pele, čovjek kojeg mnogi smatraju kao najvećeg nogometaša u povijesti, smatra kao najboljeg igrača u posljednjih 10-15. godina?

Brazilska ikona je otkrio svoje misli u Glasgowu u petak navečer.

75-godišnjak je izjavio kako vjeruje da je Messi najbolji na svijetu u jednom trenutku i Ronaldo u drugom u više navrata, ali on kaže da je Barcelonina zvijezda najkonsistentniji igrač u posljenjih 10-15. godina.

“Mogao bih spomenuti neka imena, ali ono što se dogodilo u posljednjih 10 do 15 godina, mislim da je Messi igrač koji je bio najdosljedniji od svih tih godina, nema sumnje u to”, rekao je Pele za Sky Sports.

“Imali smo puno dobrih igrača. Zatim Cristiano Ronaldo, došao je kasno, ali je drugačije, jer je Messi organiziraniji, on postiže golove.”

Euro Soccer BONUS

“Cristiano Ronaldo je poput Ronalda iz Brazila. On je dobar strijelac, bez sumnje, ali kao igrač meni je najbolji Messi.”

Sa pet osvojenih Zlatnih lopti u svoje ime, nema sumnje da je Messi bio najdosljedniji igrač tijekom tog vremenskog razdoblja.

Kao i njegova individualna priznanja, Argentinac je također osvojio niz velikih priznanja i u svom klubu, uključujući i osam naslova La Lige, tri kupa Kralja, tri Svjetska klupska prvenstva i četiri naslova Lige prvaka.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)