NaslovnicaVijestiPele otkrio u kojem klubu bi volio igrati da je još uvijek...

Pele otkrio u kojem klubu bi volio igrati da je još uvijek nogometaš

Pele je izjavio da bi volio igrati u Barceloni da se još uvijek profesionalno bavi nogometom.

Pele otkrio u kojem klubu bi volio igrati

Katalonski gigant trenutno prolazi kroz neviđenu eru uspjeha, predvođena velikim zvijezdama nastalim u sopstvenoj akademiji i nekoliko južnoameričkih zvijezda.

Napadački trio Neymar, Luis Suarez i Lionel Messi je najbolji na svijetu u ovom trenutku. Postigli su ukupno 90 golova u ligi ove sezone, te pridodali i 17 u Ligi prvaka.

Veliki uspjeh Barcelone se temeljio na proizvodnji igrača iz domaće La Masije, iz koje su proizašli Andres Iniesta, Gerard Pique, kao i mnoštvo drugih zvijezda Blaugrane.

U posljednjih deset godina katalonski klub je osvojio čak četiri trofeja Lige prvaka, što je najviše od svih klubova u tom periodu. Pored toga, španjolski prvak je osvojao domaće prvenstvo sedam puta u posljednjih deset sezona.

Pele, kojeg mnogi ljubitelji nogometa smatraju najvećim nogometašem koji je kročio na nogometni teren, vjeruje da bi uživao igrajući na Camp Nouu.

Za službenu Barcinu stranicu je izjavio: “Kad bih mogao birati za koji klub bih igrao u ovom trenutku, to bi bila Barcelona. To je zato jer se igrači zabavljaju svaki put kad su na terenu.”

“Igrač može biti vrlo dobar, ali on treba podršku svojih suigrača, a Barcelona ima igrače koji mi se najviše sviđaju.”

U svojoj slavnoj karijeri Pele nikada igrao u Europi. Legendarni napadač je cijelu karijeru proveo igrajući u dva kluba, u Santosu, te u New York Cosmosu. Najveći uspjeh u reprezentativnoj karijeri je imao sa samo 17 godina, kada je odveo Brazil do titule prvaka Svjetskog prvenstva.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!