NaslovnicaVijestiMenadžer Tottenhama ogorčen nakon derbija: Kritizirao VAR tehnologiju i njezinu upotrebu

Menadžer Tottenhama ogorčen nakon derbija: Kritizirao VAR tehnologiju i njezinu upotrebu

Menadžer Tottenhama Ange Postecoglou izrazio je nezadovoljstvo primjenom VAR tehnologije nakon sinoćnjeg poraza njegove momčadi u londonskom derbiju od Chelseaja sa 1:4. Derbi 11. kola engleskog Premiershipa obilježen je brojnim spornim situacijama koje su zahtijevale učestalo posredovanje sudaca iz VAR sobe. Tako su obje momčadi, Tottenham i Chelsea, imale po dva poništena pogotka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Postecoglou je nakon utakmice pozvao na prestanak preispitivanja odluka sudaca kako bi se sačuvala njihova autoritativnost, izjavivši da se analizira svaka odluka kao forenzička studija.

“Odluke su odluke, morate ih prihvatiti ili ne prihvatiti. Neke od njih se same nameću, ali ako ćemo se svake nedjelje žaliti na loše odluke, dogodit će se ono što se dogodilo u ovoj utakmici – forenzička studija svake odluke. U tom smjeru nogomet ide. Ne sviđa mi se to, mogao bih da budem usamljen u tome jer mi je rečeno da je to put za napredak. Zbog intervencije VAR-a dojam je da smo puno puta samo stajali na terenu”, rekao je Postecoglou za Sky Sports.

“U jednom trenutku morat ćemo prihvatiti odluku suca. Ova kontinuirana erozija sudačkog autoriteta, to je ono što će se dogoditi, oni neće imati autoritet, on će se smanjiti i mi ćemo imati kontrolu nad nekim tko je nekoliko milja udaljen i gleda televizijski ekran”, dodao je Postecoglou.

Postecoglou je odrično odgovorio na pitanje je li tijekom karijere imao luđu utakmicu od one sinoćnje protiv Chelseaja.

“Ne, ali mislim da će to postati norma, to je smjer u kojem nogomet ide. Mislim da ćemo, nažalost, od sada tako gledati i sudjelovati u nogometu. Već sam rekao da mi se to ne sviđa. Ne sviđa mi se kazalište dok čekamo odluke. Tijekom svoje 26-godišnje karijere uvijek sam bio spreman prihvatiti sudačke odluke, dobre ili loše. Imao sam tijekom karijere šokantnih, ali i onih koje su išle u moju korist. Ali prihvatao sam to jer sam želio da se igra”, zaključio je Postecoglou.

Nakon jedanaest odigranih kola Premiershipa Tottenham zauzima drugo mjesto na tabeli sa 26 bodova, dok Chelsea zauzima deseto mjesto sa 15 bodova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!