NaslovnicaVijestiBarcelona dogovorila transfer od 31 milijun eura, ali zvijezda stiže tek na...

Barcelona dogovorila transfer od 31 milijun eura, ali zvijezda stiže tek na ljeto!

Prema portugalskom listu Recordsu, Barcelona je dogovorila ljetni ugovor za Braginu zvijezdu Francisco Trincaoa.

Barcelona dogovorila transfer

Record tvrdi da je Barcelona dogovorila 31 milijun eura za desnog krilnog igrača, a portugalske novine sugeriraju da je super agent Jorge Mendes pomogao u orkestriranju dogovora.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Čak se dodaje da je Trincaoov agent ranije danas bio u Barceloni kako bi završio sve oko ugovora, a zvijezda bi navodno trebala potpisati petogodišnji ugovor.

20-godišnjak ima tri gola i šest asistencija u 22 nastupa u svim natjecanjima ove sezone.

Trincao je u utakmici Brage protiv Moreirensea, gdje su pobijedili sa 1-2, pokazao svoje umijeće. Mladić je završio utakmicu sa pogotkom i asistencijom kako bi doveo svoju ekipu do pobjede.

Možda je ovaj nastup bio inspiriran njegovim potencijalnim potezom u Barceloni koji je stigao do napredne faze.

Trincao sigurno djeluje visoko ocjenjeno u Portugalu, a po Transfermarktu, zvijezda je odigrala 38 utakmica za svoju zemlju u ekipi od U17 do U21.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!