NaslovnicaVijestiPellegrini otkrio kako Manchester City može osvojiti titulu Premiershipa

Pellegrini otkrio kako Manchester City može osvojiti titulu Premiershipa

Pellegrini otkrio kako Manchester City može osvojiti titulu Premiershipa. Manuel Pellegrini vjeruje da će povratak njegovih ključnih igrača u Manchester City biti u isto vrijeme i ključno za osvajanje titule Premiershipa ove sezone.

Pellegrini otkrio kako Manchester City može osvojiti titulu

Sa kapitenom Vicente Kompanyjom i dalje povrijeđenim, Sergio Aguero, Kevin De Bruyne i David Silva nisu počeli ni jednu utakmicu zajedno u ligi ove sezone.

Ta nedosljednost se vidjela kada je City bio prisiljen da se oslanja na Aguera, koji je postigao pogodak za izjednačenje od 2-2 u subotu protiv West Hama, gdje su Argentinac i sa druge strane Enner Valencia postigli po dva gola za svoje ekipe.

Pellegrini je potvrdio da je Kompany tri tjedna daleko od toga da bude na raspolaganju, i smatra da na kraju može pomoći Cityju da pronađe tu ‘dosljednost’ za osvajanje titule.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

“U prve 23 utakmice, u 11 igrača koji su igrali najviše utakmica, nemamo Aguera, Silvu, Kompanyija. Nadam se da će u drugom dijelu sezone oni biti uključeni u svim utakmicama, jer su vrlo važni za ovaj tim”, rekao je Pellegrini.

“To nije samo da imate igrače, ali da imate i dobar učinak tih igrača. Postoje mnoge stvari koje morate probati i raditi na mnogim stvarima do kraja sezone, a samo jedna ekipa može osvojiti naslov. Nadam se, da ako se moji igrači oporave na vrijeme, imati veliku šansu za titulu.”

“Vincent je daleko od povratka na teren, jer je potrebno najmanje još tri tjedna da se oporavi od povrede mišića.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!