NaslovnicaVijestiPellegrini otkrio zašto je prodao Edina Džeku

Pellegrini otkrio zašto je prodao Edina Džeku

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko od ove sezone član je italijanske Rome u koju je stigao nakon četiri sjajne sezone u Manchester Cityju.

Pellegrini otkrio zašto

Menadžer engleske ekipe Manuel Pellegrini otkrio zašto je odlučio se odreći Džeke nakon što je u klub doveo Wilfrieda Bonyja i mladog 18-godišnjeg nigerijskog reprezentativca Kelechi Iheanachoa.

Stručnjaci tvrde da je ovaj mladi napadač iz Nigerije veliki potencijal, ali je trenutno daleko od nivoa potrebnog da igra u Cityju.

No, Pellegrini toliko vjeruje ovom mladiću da se zbog njega odrekao Edinovih usluga.

– Iheanacho je za nas veoma važan igrač iako ima samo 18 godina. Upravo je on razlog zbog kojeg nismo doveli zamjenu za Džeku – rekao je Pellegrini, pa nastavio:

– Kelechi može biti dobra zamjena za Džeku jer posjeduje veliki potencijal i može koristiti ekipi.
– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/195036/manuel-pellegrini-otkrio-zasto-je-prodao-edina-dzeku#sthash.DrduQbAF.dpuf

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!