NaslovnicaVijestiPellegrini: Pobjedu smo željeli više nego Real Madrid

Pellegrini: Pobjedu smo željeli više nego Real Madrid

Večeras su snage u polufinalu Lige prvaka odmjerili Manchester City i Real Madrid na Etihadu i odigrali 0-0. Utakmica koja je definitivno za zaborav, bez puno šansi, monotona…

Pellegrini

Međutim, utakmica je i dalje otvorena, a Real je favorit jer se sljedeća utakmica igra na Santiago Bernabeuu, no trener ‘Građana’ Manuel Pellegrini i dalje vjeruje u svoj tim.

“Od ovog dvoboja nisam ništa više očekivao jer tu se igra na 180 minuta. Mi smo pokušali preuzeti kontrolu igre, a čini mi se da je Real bio zadovoljan remijem. Imali smo neke pokušaje iz daljine, a nas je u nekim situacijama spasio Joe Hart. Očekivao sam baš ovakav Real. Rezultat? kada ne postignete pogodak, uvijek morate biti zadovoljni i s 0:0” rekao je Manuel Pellegrini, pa završio:

“Željeli smo pobjedu više od Reala. Ali, nismo imali dovoljno kreativnosti u završnoj trećini. Ove sezone dobro igramo u gostima, vani smo se uspješno nadigravali s PSG-om, kijevskim Dinamom i Sevillom. Nažalost, kada smo ostali bez Davida Silve izgubili smo kontrolu lopte. Nažalost, on je ozlijedio mišić, neće biti spreman za uzvrat. Vidjet ćemo kako ćemo se snaći u Madridu tijekom uzvrata. Real će nas na domaćem travnjaku morati napasti, a to može biti naša prednost.”

Kapiten Cityja, Vincent Kompany ipak misli da je ovo opasan rezultat za njih, no ako postignu gol u gostima da se sve može okrenuti u njihovu korist.

[su_sportingbet]

“Ovih 0:0 za nas je i dalje vrlo opasan rezultat. No, ako zabijemo u Madridu sve se okreće u našu korist. Teško je sačuvati svoju mrežu protiv ovako napadački orijentirane momčadi, tako da možemo biti ponosni na rezultat iz prve utakmice” kazao je Vincent Kompany, pa nastavio:

“Oni su nam prijetili iz kontranapada, a srećom za nas je Joe Hart imao nekoliko velikih obrana.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!