NaslovnicaVijestiPellegrini: Prihvatio bi svaku ponudu samo da ostanem u Premiershipu

Pellegrini: Prihvatio bi svaku ponudu samo da ostanem u Premiershipu

Prihvatio bi svaku ponudu samo da ostanem u Premiershipu, rekao je čileanski stručnjak. Manuel Pellegrini će razmatrati ponude za ostanak u Premiershipu.

Prihvatio bi svaku ponudu samo da ostanem u Premiershipu

Čileanac napušta Manchester City na kraju sezone objavljeno je na službenoj stranici Građana, a Pep Guardiola će biti novi trener koji će preuzeti klub na kraju sezone.

Čileanski list ElMercurio tvrdi da je Chelsea zainteresovan da Manuel Pellegrinija napravi stalnom zamjenom Jose Mourinha.

Ali The Sun tvrdi da bi Manuel čak mogao završiti i u Manchester Unitedu, gdje je njegov agent rekao: “Premier liga je i dalje najuzbudljivija liga za njega.”

“On je tu proveo tri divne godine i lud je za ovim natjecanjem.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Pellegrini je mnogo lijepih trenutaka donio navijačima Manchester Cityja i sada će da ih napusti na kraju sezone i nada se u najboljem mogućem svjetlu, sa titulom Premiershipa.

“Volio bi ostati u Premier ligi, ako bude moguće. Imam mnogo opcija, ali ova liga mi je prirasla srcu i želim da ostanem ovdje.”

“Moja sljedeća destinacija se još uvijek ne zna, ali to bi mogao biti bilo koji od Premier ligaških klubova. Prihvatio bi svaku ponudu, samo da ostanem ovdje.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!