NaslovnicaVijestiPellegrini: Volio bih trenirati klub iz Serije A

Pellegrini: Volio bih trenirati klub iz Serije A

Manuel Pellegrini, koji će napustiti Manchester City na kraju sezone, otkrio je da bi mogao trenirati klub iz Italije sljedeće sezone.

Volio bih trenirati klub iz Serije

Na klupi Građana zamijenit će ga Pep Guardiola, a 62-godišnji Čileanac je nagovijestio da bi se mogao odlučiti za potpuno novi izazov, nakon što je prije Manchester Cityja proveo mnogo godina u Španjolskoj trenirajući Villarreal, Real Madrid i Malagu.

“Volio bih trenirati klub iz Serije A jednog dana. To bi bilo dobro iskustvo”, izjavio je za Pellegrini za Mudno Deportivo.

“U potrazi sam za novim projektom koji bi mi dopustio da radim svoj posao, a ne bih odbio ni povratak u Španjolsku. U životu nikada nisam izbjegavao izazove. Kada sam izabrao Malagu, imao sam ponude većih klubova, koji su mi nudili puno više novca, ali odlučio sam da želim odvesti Malagu u Ligu prvaka.”

Tim Manuela Pellegrinija će u srijedu igrati uzvratnu utakmicu polufinala istog takmičenja protiv Real Madrida. U prvoj utakmici odigranoj na stadionu Etihad rezultat je glasio 1-1.

Manchester City se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u Premier ligi sa 64 osvojena boda iz 36 odigranih utakmica. Manchester United je peti sa četiri boda manje ali i odigranom utakmicom manje.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!