NaslovnicaVijestiDžeko ponovno ima ponudu iz Premiershipa! Vraća se u Englesku?

Džeko ponovno ima ponudu iz Premiershipa! Vraća se u Englesku?

Reprezentativac BiH Edin Džeko dobio je novu ponudu engleskog Premiershipa, a prema pisanju tamošnjih medija za njegove usluge zainteresiran je Wolves.

Iako s Interom ima ugovor na još godinu dana, s obzirom na financijsku situaciju u klubu, oni ipak mogu profitirati kada bi prije kraja ljetnog prijelaznog roka “olakšali” budžet.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izgleda da se engleski Wolverhampton nakon nekoliko godina vraća po Džeku. Imaju problema s ofenzivnim dijelom igre jer je najbolji strijelac prošle sezone Raul Jimenez ozlijeđen i izbivat će naredna dva mjeseca. Čak i da je tamo, šest golova koje je postigao prošle sezone nije baš obećavajuća brojka i Wolvesima je potreban napadač čak i kada je Jimenez zdrav.

Džeku izuzetno cijene u ovom klubu i vjeruju da može odigrati vrhunsku sezonu, ali ostaje za vidjeti hoće li popularni “Dijamant” prihvatiti ponudu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!