NaslovnicaVijestiPep Guardila troši 200 milijuna funti na tri igrača iz Premier lige

Pep Guardila troši 200 milijuna funti na tri igrača iz Premier lige

Pep Guardila troši 200 milijuna funti na tri igrača iz Premier lige. Možda je čudno reći, ali trenutna momčad Manchester Cityja je vjerojatno najgora grupa igrača Josep Guardiole u njegovoj menadžerskoj karijeri do sada.

Pep Guardila troši

Inovativni Španjolac je osvojio nevjerojatnih 14 trofeja tijekom četiri godine u Barceloni i sedam trofeja u tri sezone u Bayernu prije dolaska u Englesku.

Manchester City je jučer odigrao neriješeno protiv Arsenala na Emiratesu i to ih je zadržalo na četvrtoj poziciji, jedan bod manje od Liverpoola, a i jednu utakmicu manje također. Dok im lider Chelsea bježi 11 bodova što je skoro nedostižno.

[su_euro_soccer_bonus]

Dakle, FA kup je realno jedina šansa Pep Guardiole da osvoji trofej u svojoj prvoj sezoni na Etihadu, a vjerojatno će imati veliku listu igrača koju će željeti da dovede uoči sezone 2017/18.

Smatra se da će Guardiola potrošili oko 200 milijuna funti na ljeto, gdje on i dalje radi remont momčadi, a prioritet su mu tri engleska talenta.

Koje engleske talente Pep Guardiola želi dovesti?

Po Manchester Evening Newsu, menadžer Manchester Cityja želi potpisati Tottenhamov trio Kyle Walkera, Danny Rosea i Dele Allija ovog ljeta.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Što se tiče Rosea, lijevi bek bi mogao koštati više od 40 milijuna funti, dok bi za Allija mogao platiti rekordnu sumu kao britanskog igrača, koju drži Gareth Bale nakon što je napravio transfer u Real Madrid u 2013. za 86 milijuna funti.

Dva razloga zbog kojih bi Neymar mogao napustiti Barcelonu: Prelazak u Premier ligu bi ga učinio najplaćenijim igračem na svijetu

Svi znamo da je bek-pozicija ona koju će Pep Guardiola pojačati sljedeće sezone. Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Aleksandar Kolarov i Gael Clichy su u dobi od 30 godine, ali iznad svega, Pep je odlučio stvoriti englesku jezgru igrača na Etihadu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!