NaslovnicaVijesti"Pep Guardiola će lako osvojiti Premier ligu"

“Pep Guardiola će lako osvojiti Premier ligu”

Bivši igrač Bayern Munchena Jan Kirchhoff vjeruje da će Pep Guardiola promijeniti Premier ligu kada preuzme Manchester City sljedeće sezone, te dodaje da će od njih napraviti prvake sa lakoćom.

Pep Guardiola će lako osvojiti Premier ligu

Trener Bayern Munchena želi osvojiti treću Ligu prvaka u karijeri ove sezone, nakon čega će se oprostiti od bavarskog kluba i preuzeti “Građane” ovog ljeta.

Bivši igrač Bayerna, koji je prešao u Sunderland u zimskom prijelaznom roku, uvjeren je da će dolazak Guardiole biti od velike koristi cijeloj Premier ligi, te da će španjolski trener osvojiti ligu već u prvoj sezoni u klubu.

“Pep Guardiola će osvojiti ligu i promijeniti je u potpunosti”, rekao je Kirchhoff za engleski The Guardian.

“Potpuno sam siguran. Izgradit će jedan od najboljih timova u Manchester Cityju i osvojit će ligu bez ikakvih problema. Vidjet ćete potpuno drugačiji način njihove igre. Ovo je jedna od najboljih stvari koja će se dogoditi Premier ligi za dugo vremena.”

25-godišnjak, koji je proveo tri godine igrajući za tim iz Minhena, vjeruje da će Guardiolino povjerenje u mlade igrače biti jedan od načina na koji će znatno poboljšati engleski nogomet, ističući da je Španjolac imao ključnu ulogu u pobjedi Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine.

“Ovo je ista situacija koju smo imali u Njemačkoj prije možda pet godina. Imali smo mnogo mladih, talentiranih, domaćih igrača koji su se razvijali u najboljih klubovima, a ti klubovi su imali jako dobre trenere, Jurgen Klopp u Borussiji Dortmund i Pep Guardiola u Bayernu, a onda su ti igrači eksplodirali u reprezentaciji.”

“Mislim da nismo osvojili Svjetsko prvenstvo zbog našeg sjajnog izbornika Joachima Lowa. Mislim da smo ga osvojili zbog Guardiole i Kloppa. To je zato što su mladi igrači prenosili u reprezentaciju svoje nogometno znanje koje su dobili od njih dvojice.”

“Tavusu jikuji če engleskih igrača Guardiola imati u City, ali svako tko je igrao pod njegovim vodstvom reći će vam koliko pomaže da igrači napreduju. Pomogne vam da shvatite ovu igru na potpuno drugačiji način.”

“Ukoliko Guardiola bude imao puno mladih engleskih igrača, on će od njih učiniti vrhunske igrače i tako poboljšati reprezentaciju Engleske. To je ista stvar s drugim trenerom koji mi se sviđa, a to je Mauricio Pochettino. Već možete vidjeti utjecaj njegovog Tottenhama na reprezentaciju. Svi njegovi igrači znaju šta trebaju raditi, imaju dobro čitanje igre i također su inteligentni, te tehnički nevjerovatni.”

“Mislim da će cijela liga biti bolja zbog Guardiole i Pochettina, kao i Kloppa u Liverpoolu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!