NaslovnicaVijestiPep Guardiola protiv Feyenoorda rotira momčad: Dva ključna igrača van terena

Pep Guardiola protiv Feyenoorda rotira momčad: Dva ključna igrača van terena

Manchester City večeras igra protiv Feyenoorda u Ligi prvaka. Građani su zabilježili nevjerojatnih 15 pobjeda u nizu i neporaženi su na svim natjecanjima do sada ove sezone.

Pep Guardiola protiv Feyenoorda

Sukob će se održati na stadionu Etihad, dok će utakmica početi u 20:45h.

Građani dolazu u ovu utakmicu nakon pobjede protiv Leicester Cityja u subotu.

Očekuje se kako će Pep Guardiola rotirati svoju momčad u večerašnjoj utakmici. Građani su pobijedili sve četiri utakmice u svojoj skupini F i osigurali su mjesto u osmini finala Lige prvaka.

[su_bonus]

Ipak, City ne može da zanemari Shakhtara koji je samo tri boda iza njih, ali ukrajinski tim igra protiv Napolija u gostima, pa im možda Talijani riješe taj problem.

Benjamin Mendy i John Stones će biti van terena za City u večerašnjoj utakmici.

Ilkay Gundogan je odmarao tijekom vikenda i ove sezone je ponajviše igrao u Ligi prvaka. Njemački internacionalac bi mogao započeti ovu utakmicu protiv Feyenoorda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!