NaslovnicaVijestiPep Guardiola dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Pep Guardiola dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta

Pep Guardiola dovodi svoje prvo pojačanje ovog ljeta. Pep Guardiola bi bio prva osoba koja će priznati da njegova prva sezona u Manchester Cityju nije prošla prema planu, ali već je smislio plan koji bi trebao da se pobrine da klub bude uspješan u nadolazećim godinama.

Pep Guardiola dovodi

Prije početka sezone, očekivalo se da će City osvojiti naslov, ali nisu to uradili, osim svog niza na početku sezone kada su pobijedili 10 utakmica za redom na svim natjecanjima prije utakmice sa Ceticom koja je završila 3-3 u Ligi prvaka.

Guardiola je priznao da je imao sreće što je i dalje na mjestu menadžera, jer bi zbog sezone poput ove u Barceloni ili Bayernu vjerojatno dobio otkaz zbog neuspjeha u ligi.

Srećom, City gleda na dugoročniju budućnost i bez sumnje će poduprijeti svog menadžera sa još jednom velikom gomilom novca kako bi ostvarili potrebne transfere.

[su_euro_soccer_bonus]

City je zapravo napravio svoj prvi potez ove sezone prema pisanju Sport Witnessa. Web stranica izvještava da je ‘Turski Donnarumma’ mladi igrač Altinordua Berke Ozer potpisao za Manchester City.

Međutim, nije vrijeme da se navijači Cityja previše uzbuđuju, jer imaju novog Donnarummu u svojim rukama, koji bi mogao ići u prvi tim sa 16. godina. Naime, Ozer se neće pridružiti timu dok ne napuni 18.

[su_bet365__1m_spectacular]

Ozer igra za Tursku ispod 17. godina u nedavnim U17 Europskim prvenstvima gdje je City poslao skaute kako bi ga pratili prije nego što su poslali 2 milijuna funti za igrača.

Tinejdžer je započeo dvije utakmice u turskoj drugoj diviziji ove sezone, čineći ga prvim igračem koji se rodio u ovom stoljeću kako bi igrao nogomet u Turskoj i učinio je sve ostale da se osjećaju staro.

Također pročitajte: Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

City je imao neke stvarne probleme na golu. Guardiola je dopustio da Joe Hart napusti klub na posudbu i vjerojatno se neće ni vraćati, dok, njegova zamjena, Claudio Bravo, nije imao dobru sezonu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!