NaslovnicaVijestiPep Guardiola imenovao 'supermena' kojeg ima u svojoj ekipi

Pep Guardiola imenovao ‘supermena’ kojeg ima u svojoj ekipi

Manchester City izgleda nepobjediv pod vodstvom Pep Guardiole, nakon što je u utorak navečer ostvario svoju 18 pobjedu po redu u Premier ligi.

Pep Guardiola imenovao

Građani su pobijedili Newcastlea sa 1-0, iako je rezultat bio sigurniji nego što izgleda, što znači da su se suočili sa svih 19 protivnika i nisu uspjeli izgubiti utakmicu.

Everton je jedini tim koji je izbjegao poraz protiv njih, nakon što su odigrali 1-1 na Etihadu u kolovozu, iako su bili samo nekoliko minuta od pobjede kada je Raheem Sterling izjednačio.

Bivši menadžer Barcelone vodio ih je na sam vrh nakon samo 20 utakmica, jer su u drugom dijelu 15 bodova razlike od Manchester Uniteda, a to bi značilo ogroman kolaps kada bi izgubili tu bodovnu razliku.

[su_no1forfootball]

Imaju priliku vezati rekord za najviše uzastopnih pobjeda u ligi protiv Crystal Palacea u nedelju, koji je postavio Bayern Munchen kada je Guardiola bio njihov menadžer.

Guardiola je pretvorio nekoliko igrača Cityja u svjetske igrače, osobito Sterlinga, koji ima 17 golova i šest asistencija u samo 25 utakmica.

Kevin de Bruyne i David Silva su bili vitalni za njegovu momčad, dok su Sergio Aguero i Gabriel Jesus zajedno sa Leroyom Saneom također imali uticaja sa svojim golovima.

Na drugoj strani, John Stones je počeo izgledati kao pojačanje od 47.5 milijuna funti koje su platili Evertonu 2016. godine, a Ederson je zasigurno nadogradnja na Claudia Brava.

[su_premierleague]

Zato je bilo iznenađenje, kada je Guardiola tvrdio da ima ‘supermena’ u svojoj ekipi, a on zapravo nije govorio o bilo kojem od tih igrača.

Nicolas Otamendi je čovjek o kojem je menadžer Građana govorio, zahvaljivajući se na njegovom ‘borbenom duhu’.

Argentinac je tijekom dvije i pol godina na Etihadu pod nadzorom, ali ove sezone je odgovorio svojim kritičarima, uz pomoć četiri ligaška gola koja je postigao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!