NaslovnicaVijestiPep Guardiola najavljuje velike promjene

Pep Guardiola najavljuje velike promjene

Španjolski stručnjak na klupi Manchester Cityja, Pep Guardiola, najavljuje velike promjene u momčadi sa Etihada.

velike promjene

Trener nogometaša Manchester Cityja Pep Guardiola najavio je da će potpuno promijeniti tim za utakmicu protiv Feyenoorda u Ligi prvaka, ali i u ostalim utakmicama do kraja godine.

City je u subotu pobijedio Leicester s 2:0 i ostvario 11. pobjedu u prvih 12 prvenstvenih utakmica, poslije koje je zadržao osam bodova prednosti nad drugoplasiranim gradskim rivalom Unitedom.

[su_premierleague]

Poslije jakog ritma i niza od 16 pobjeda u svim natjecanjima, što je klupski rekord, Guardiola ima problema s umorom i ozljedama igrača, a u jučerašnoj utakmici tetivu je ozlijedio defanzivac John Stones, zbog čega će pauzirati četiri do šest tjedana.

City će do kraja godine odigrati još 12 utakmica u svim natjecanjima, a Guardiola je obavijestio igrače da će često mijenjati tim, počevši od utakmice sa Fejnorda, u utorak od 20.45 u Manchesteru.

“U potpunosti ću promijeniti momčad za tu utakmicu. Ono što se dogodilo Johnu Stonesu pokazuje da je kalendar natjecanja zahtjevan, da moramo rotirati igrače i da ćemo to činiti od utakmice do utakmice. Srećom, već smo se plasirali u narednu fazu Lige prvaka, ali problem je u tome što ćemo igrati mnogo utakmica. Zbog toga klubovi imaju mnogo igrača, pošto je nemoguće održati nogometaše kada igrate utakmice na tri dana”, rekao je Guardiola, prenijeli su britanski mediji.

On je dodao da će uglavnom nogometaši koji nisu igrali jučer, igrati protiv nizozemske momčadi, ali i da će biti u sastavu i Danilo, Yaya Toure, Bernardo Silva i Ilkay Gundogan.

Španjolski trener rekao je kako želi osvojiti prvo mjesto u skupini F u Ligi prvaka, gdje City ima četiri pobjede.

“Imam izvrsnu ekipu s dobrim igračima, svatko će morati igrati. Rekao sam igračima da moraju biti spremni, jer svi će igrati u sljedećim utakmicama”, rekao je Guardiola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!