NaslovnicaVijestiPep Guardiola osigurao još jedno veliko pojačanje: 70 milijuna eura za senzacionalnog...

Pep Guardiola osigurao još jedno veliko pojačanje: 70 milijuna eura za senzacionalnog Francuza

Pep Guardiola osigurao još jedno veliko pojačanje. 70 milijuna eura za senzacionalnog Francuza. Prema izvješćima u Engleskoj, Pep Guardiola bi mogao biti blizu dovođenja svog trećeg velikog pojačanja ovog ljeta.

Pep Guardiola osigurao

Nakon što je uvjerio vlasnike Manchester Cityja da sudjeluju u kupovini Bernarda Silve, kojeg su platili 46 milijuna funti i još 35 milijuna za Benficinog Edersona, bivši menadžer Bayern Munchena i Barcelone je na putu da osigura svoje sljedeće veliko pojačanje, a to pojačanje je francusko čudo od djeteta i igrač Borussije Dortmund, Ousmane Dembele.

Prema Le 10 Sportu, 20-godišnjak je stigao u Manchester danas i čak je ručao sa Pep Guardiolom uoči njegovog prelaska na Etihad.

Francuski internacionalac je nastavio svoj meteorijski uspjeh u svojoj debitantskoj sezoni sa Borussijom Dormund. Dembele je došao iz Rennesa za 15 milijuna eura prošlog ljeta i napravio je 46 nastupa za Dortmund, gdje je postigao 10 golova u tom procesu, pomažući im da osvoje DFB Pokal kup.

20-godišnjak je u električnoj formi za Bundesligaške divove i zbog toga je privukao pozornost mnogih velikih europskih klubova, među kojima su Barcelona, PSG i naravno City.

[su_bonus]

Iapk, čini se da je Pep Guardiola uspio ubijediti mladića da dođe u Manchester City i tako pobijedio Barcelonu i PSG-a u njihovoj namjeri da dovedu ovog talentiranog Francuza.

Također pročitajte: Portugal v Čile: Polufinale Kupa konfederacija

Vjeruje se da bi ovaj transfer koštao oko 70 milijuna eura, ali to Pep Guardiolu ne brine, jer ima ogroman transfer budžet i može kupiti koga god želi. Zarada od 55 milijuna eura za igrača koji je samo odigrao jednu sezonu za njih, Dortmund bi morao biti zadovoljan.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!