NaslovnicaVijestiPEP GUARDIOLA OTKRIO: Evo na kojoj poziciji će igrati John Stones ove...

PEP GUARDIOLA OTKRIO: Evo na kojoj poziciji će igrati John Stones ove sezone!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je kako bi jedna od najvećih zvijezda njegovog tima John Stones mogao igrati na poziciji zadnjeg veznog u predstojećoj sezoni, nakon što ga je oduševio na toj poziciji protiv Chelseaja u nedjelju.

Stones ima novu poziciju

Stones je tu utakmicu FA Community Shielda, u kojoj je njegov tim na kraju slavio rezultatom 2-0, započeo na svojoj prirodnoj poziciji centralnog defanzivca.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, kasnije je u igru ušao Vincent Kompany, te je Stones otišao naprijed u vezni red, te odigrao sjajno na toj poziciji, unatoč tome što ju nikad ranije u karijeri nije igrao. Guardiola je bio oduševljen njegovim nastupom, te je priznao kako bi engleski reprezentativac mogao igrati češće na toj poziciji u budućnosti.

U intervjuu za FourFourTwo španjolski stručnjak je izjavio: “John je igrao sjajno na Svjetskom prvenstvu i ponovo pokazao svoj karakter. Također je odigrao sjajno u posljednjih 10, 15 minuta na poziciji zadnjeg veznog protiv Chelseaja, možda bi mogao ponovo igrati na toj poziciji. Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. Klubovi iz Premier lige igraju dosta utakmica i svi igrači će dobiti prilike. John zna da mora igrati jako dobro jer su tu Vincent Kompany i Nicolas Otamendi, koji će također igrati. U timovima sa vrha potrebna je ovakva konkurencija.”

[su_no1forfootball]

‘Građani’ su se ranije ovog ljeta povezivali sa dovođenjem zvijezde Napolija Jorginha, ali je on na kraju odlučio otići u Chelsea kod svog bivšeg trenera Maurizija Sarrija, koji je na klupi ‘Plavaca’ naslijedio sunarodnjaka Antonija Contea. Guardiola nije odlučio dovesti zamjenu za talijanskog reprezentativca, te je po svemu sudeći odlučio koristiti Stonesa ukoliko mu zatreba u veznom redu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!