NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio sa kakvim igračima voli najviše raditi

Pep Guardiola otkrio sa kakvim igračima voli najviše raditi

Bivši trener Bayerna, Pep Guardiola rekao je za medije u Manchesteru da je Xabi Alonso jedan od najboljih veznjaka koje je ikada vidio, nakon što je španjolski nogometaš objavio da će na kraju sezone otići u mirovinu. 35-godišnji Alonso je u četvrtak objavio ovu vijest. Trener City, Guardiola otkrio je također sa kakvim igračima najviše voli raditi u svom trenerskom poslu.

guardiola otkrio

Trener Manchester Cityja Alonsa je doveo u Bayern 2014. godine i proveo dvije sezone trenirajući bivšeg igrača Liverpoola i Real Madrida prije nego što se španjolski stručnjak preselio na ‘Ostrvo’.

Guardiola je, bez ikakve sumnje, sa Alonsom u Bayernu igrao u samom svjetskom vrhu nogometa. Alonso je također osvojio i Svjetsko prvenstvo sa Španjolskom.

“Bili smo suparnici, veliki rivali, kada je igrao u Real Madridu. Nakon toga bio sam jako sretan da ga imamo u Minhenu.”, rekao je Pep Guardila nakon četvrtfinalnog susreta FA kupa protiv Middlesbrougha u subotu.

“On je jedan od najboljih veznjaka koje sam ikada trenirao. Xabi će se uskoro vratiti kao trener, kladim se, on želi da bude trener i to je dobro.”

“On razumije igru, i želi da uči još više. Uvijek je znao da se za pobjedu mora raditi tjednima. On je uvijek imao želju da zna nešto više.

“Volim raditi sa takvim ljudima. Obično tro su vezni igrači, u Barçi to su bili Javier Mascherano, Sergio Busquets, a ovdje su David Silva i Fernandinho. Oni su uključeni u sve što radite. Zaista je divno da kao trener imate ovakve igrače.”, završio je Pep Guardiola za engleske medije.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!