NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio zbog čega ne želi Messija u Manchester Cityu

Pep Guardiola otkrio zbog čega ne želi Messija u Manchester Cityu

Sudbina Lionel Messi u Barceloni još uvijek nije službeno poznata. Mnogi su ubjeđeni kako su uprava Barce i Leo Messi već postigli dogovor i potpisali novi ugovor sa Argentincem, ali ni Messi ni Barcelona još uvijek nisu izdali službenu potvrdu. Zbog toga, glasine o odlasku Messija iz kluba su iz dana u dans sve glasinije.

Kao što smo već rekli, neke informacije iz Španjolske tvrde da je zvijezda Barcelona već produžila ugovor s katalonskim klubom, ali još uvijek ne žele izaći u javnost sa službenom potvrdom. Zato s pravom postoje glasne glasine da Messi također može napustiti Camp Nou, a navijači Barce su nakon odlaska Neymara izgubili povjerenje u obećanja uprave.

Među klubovima koji su zainteresirani za njega, je i engleski Manchester City. No problem pri ovom transferu može praviti upravo trener Pep Guardiola koji jednostavno ne želi Messija u Cityu. Iako su imali nekoliko nezaboravnih godina u Barceloni i iako je Argentinac već rekao da je Guardiola njegov omiljeni trener, od transfera neće biti ništa. Barem ne u City.

>> LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i tko još uvijek ima šansu da to uradi

Trener Građana ne namjerava poslati ponude za prvu zvijezdu Barcelone a Španjolski dnevnik Gol otkrio je glavne razloge takve odluke.

Prvi razlog je taj da Guardiola ne želi pokupiti mržnju i gnjev navijača katalonskog diva, eventualnom kupovinom Messija. Guardiola na taj način ne želi zatvoriti vrata kluba u koji se, što je evidentno namjerava vratiti u budućnosti.

[su_bonus]

Drugi razlog je taj, da su Guardiola i Messi iako su u odličnim odnosima, zapravi vrlo malo komunicirali od odlaska Guardiole iz kluba 2012. godine te da su im karijere i životi otišli u totlano suprotnom smjeru, što je i razlog zbog kojeg se i ne “razumiju” kako su se prije razumjeli.

Guardiola je tako na ovaj način iskazao veliko poštovanje prema svom matičnom klubu, u koji će se vratiti, ali u skorije vrijeme sigurno ne.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!