Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Pep Guardiola otkrio zbog čega ne želi Messija u Manchester Cityu

Sudbina Lionel Messi u Barceloni još uvijek nije službeno poznata. Mnogi su ubjeđeni kako su uprava Barce i Leo Messi već postigli dogovor i potpisali novi ugovor sa Argentincem, ali ni Messi ni Barcelona još uvijek nisu izdali službenu potvrdu. Zbog toga, glasine o odlasku Messija iz kluba su iz dana u dans sve glasinije.

Kao što smo već rekli, neke informacije iz Španjolske tvrde da je zvijezda Barcelona već produžila ugovor s katalonskim klubom, ali još uvijek ne žele izaći u javnost sa službenom potvrdom. Zato s pravom postoje glasne glasine da Messi također može napustiti Camp Nou, a navijači Barce su nakon odlaska Neymara izgubili povjerenje u obećanja uprave.

Među klubovima koji su zainteresirani za njega, je i engleski Manchester City. No problem pri ovom transferu može praviti upravo trener Pep Guardiola koji jednostavno ne želi Messija u Cityu. Iako su imali nekoliko nezaboravnih godina u Barceloni i iako je Argentinac već rekao da je Guardiola njegov omiljeni trener, od transfera neće biti ništa. Barem ne u City.

>> LIGA PRVAKA: Tko se kvalificirao i tko još uvijek ima šansu da to uradi

Trener Građana ne namjerava poslati ponude za prvu zvijezdu Barcelone a Španjolski dnevnik Gol otkrio je glavne razloge takve odluke.

Prvi razlog je taj da Guardiola ne želi pokupiti mržnju i gnjev navijača katalonskog diva, eventualnom kupovinom Messija. Guardiola na taj način ne želi zatvoriti vrata kluba u koji se, što je evidentno namjerava vratiti u budućnosti.

Drugi razlog je taj, da su Guardiola i Messi iako su u odličnim odnosima, zapravi vrlo malo komunicirali od odlaska Guardiole iz kluba 2012. godine te da su im karijere i životi otišli u totlano suprotnom smjeru, što je i razlog zbog kojeg se i ne “razumiju” kako su se prije razumjeli.

Guardiola je tako na ovaj način iskazao veliko poštovanje prema svom matičnom klubu, u koji će se vratiti, ali u skorije vrijeme sigurno ne.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: