NaslovnicaVijestiPep Guardiola: Sane treba još vremena

Pep Guardiola: Sane treba još vremena

Trener nogometaša Manchester Cityja Pep Guardiola rekao je da krilu te momčadi  Leroyju Saneu treba još vremena da ispuni svoj potencijal. Sane je prošlog ljeta došao iz Schalkea za 42 milijuna eura, ali je sporo počeo svoju karijeru u Cityju, gdje nije postigao gol u svojih prvih 12 utakmica.

još vremena

U posljednje vrijeme je, međutim, počeo pokazivati ​​svoj potencijal, au nedjelju je u pobjedi nad Sunderlandom od 2:0 postigao gol u svojoj trećoj uzastopnoj utakmici.

“Treba mu još vremena. Engleski igrači poput Raheema Sterlinga i Johna Stonesa su mu mnogo pomogli da uđe u tim i početi sudjelovati. Dobro igra, ali pokazali smo mu snimke sa utakmica na kojima se vidi da neke stvari ne radi tako dobro, što znači da može popraviti.”, rekao je Guardiola.

Španjolski trener je istaknuo da je to normalno.

“Ne možemo očekivati ​​od 21-godišnjaka da je završio s razvojem. Nije još odigrao svih 90 minuta, a u nekim utakmicama može nestati pomalo, ali to je sve dio procesa. Zato je lijepo raditi s mladim igračima, jer možete zamisliti kako će postati bolji u narednih nekoliko godina.”, rekao je Guardiola.

City u srijedu igra protiv Stokea u Premijer ligi. ‘Građani’ se trenutno nalaze na trećem mjestu Premiershipa sa 55 bodova, a imaju samo bod manje od drugoplasiranog Tottenhama, a i utakmicu manje. Vezali su četiri pobjede za redom, a iza njih je Liverpool sa tri boda manje i jednom utakmicom više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!