NaslovnicaVijestiPepe imenovao igrača kojeg bi volio dovesti iz Barcelone u Real Madrid

Pepe imenovao igrača kojeg bi volio dovesti iz Barcelone u Real Madrid

Pepe imenovao igrača kojeg bi volio dovesti iz Barcelone u Real Madrid. Suparništvo između Real Madrida i Barcelone datira stoljećima i ne pokazuje znakove zaustavljanja – i zašto bi?

Pepe imenovao

Dva španjolska giganta stalno su jedan iza drugog u borbi za naslov La Lige svake sezone, dok se ponekad sukobljavaju i u Ligi prvaka.

El Clasico se smatra jednim od najvećih derbi utakmica u svijetu nogometa – i nije nikakvo iznenađenje da je to jedna od najgledanijih utakmica svake sezone.

Ali jedna stvar koja je gotovo izumrla između dva kluba su transferi. Naime, posljednji igrač koji je imao direktan transfer između ova dva rivala je bio Javier Saviola, koji je u 2007. godini preselio iz Barcelone u Real Madrid.

Premještanje između klubova je svakako riskantan potez i navijači to rijetko dobro podnesu, kao što je to Figo uradio iz Barcelone u Real Madrid 2000. godine, a zatim je linčovan od navijača u svakoj utakmici Reala protiv Barcelone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, to nije zaustavilo Cadene Sera da postavi pitanje Madridskom braniču Pepeu, kojeg bi on igrača volio da potpiše iz Barcelone.

Ali, umjesto imenovanja Messija, Neymara i Suareza, Pepe je pogledao prema igraču koji još uvijek nije ni odigrao utakmicu u ligi.

“Ne, mislim da smo u redu…Andre Gomes? Da, igrali smo zajedno u reprezentaciji, ali on je htio otići u Barcelonu”, rekao je Pepe za Sport, kada su ga pitali kojeg Barceloninog igrača bio volio potpisati u Real Madrid.

Real Madrid večeras igra protiv Sportinga u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Može li Kraljevski klub do pobjede ili će Sporting uspjeti da poremeti planove španjolskih velikana? Naše prognoze možete pogledati OVDJE!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!