NaslovnicaVijestiPepe: Nisam nasilan, on je gori od mene!

Pepe: Nisam nasilan, on je gori od mene!

Defanzivac Real Madrida Pepe odbacio je tvrdnje da je nasilan igrač, te istaknuo da je Barcelonin napadač Neymar u tom segmentu gori od njega.

Nisam nasilan Pepe

Pepe je bio uključen u niz kontroverznih incidenata tokom svoje karijere, te je za to dobio niz kazni, kao što je ona od deset utakmica suspenzije u sezoni 2008/09 nakon incidenta sa igračem Getafea Javierom Casquerom.

Centralni defanzivac je dobio samo pet žutih kartona ove sezone u 20 ligaških nastupa, dok je Neymar dobio šest žutih kartona u 31 nastupu. Pepe vjeruje da ne zaslužuje reputaciju nasilnog igrača, te dodaje da bi ga Real Madrid već otjerao da je on stvarno onakav kakvim ga se predstavlja u medijima.

“Ljudi mogu reći što žele, ali ostaje činjenica da je Neymar dobio više kartona nego ja. Nisam nasilan, on je gori od mene”, rekao je Pepe za španjolske medije.

“Real Madrid je uzoran klub. Nikad ne bih imao priliku igrati za ovaj klub u ovoliko dugo da sam stvarno tako lud, nasilan igrač kakvim me se predstavlja.”

33-godišnjak je u kraljevskom klubu već skoro devet godina, nakon što je u španjolsku prijestolnicu stigao iz Porta u ljeto 2007. godine.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!