NaslovnicaVijestiPerez: Cristiano Ronaldo je veoma ljut, ali...

Perez: Cristiano Ronaldo je veoma ljut, ali…

Perez: Cristiano Ronaldo je veoma ljut, ali… Novi – stari, predsjednik Real Madrida nakon što je izglasan po treći put rekao je da mu je prvi zadatak da uvjeri Ronalda da ostane u Madridu. On je najavio da će se uskoro sastati sa Ronaldom, te da će razgovarati sa njim o trenutnoj situaciji i da je ubijeđen da će Ronaldo i u budućnosti nositi dres Real Madrida.

Cristiano Ronaldo je veoma ljut

Florentino Perez je jučer bez protukandidata izglasan za novgo-starog predsjednika Real Madrida aktualnog prvaka Evrope i španske La lige. On će na toj funkciji ostati do 2021. godine kada bi se trebao umiroviti. Kasno sinoć je stao pred novinare koje je najviše zanimala situacija sa Cristiano Ronaldom. Zbog njega su mnogi slušatelji nešto kasnije otišli u krevet s obzirom da je njegov intervju na radio stanici  Onda Cero održan kasno uveče, a svi su čekali informacije o trenutno najvrućoj i najaktuelnijoj temi u svijetu nogometa – šta će se desiti u budućnosti sa Ronaldom?

[su_live_koeficijenti]

Perez je u intervjuu priznao da je Ronaldo veoma ljut zbog optužbe koje je podiglo špansko pravosuđe u kojem se portugalac tereti za utaju poreza. Unatoč tome Perez je rekao da je Ronaldo igrač Reala, da će biti igrač Reača te da klub za njega nije primio niti jednu zvaničnu ponudu.

>> Transfer glasine: Matić u Manchesteru, Dani Alves i Lukaku u Londonu, Kante u Madridu

“Cristiano je igrač Reala i tako će i ostati u budućnosti. Još nisam pričao sa njim ali znam da će biti tako. Također sam svijestan da je Ronaldo u ovoj državi često tretiran na ružan način i sa razlogom je ljut. Kada se vrne sa kupa konfederacija, pričat ćemo sa njim o toj temi.”

“Uvijek sam bio naklonjen Ronaldu, poštujem ga, to je odličan momak i profesionalac. Svaki problem do sada koji smo imali smo riješili, tako da mislim da ćemo i ovaj. Ali prvo sačekajmo da se turnir u Rusiji završi, pa čemo o tome razgovarati. Samo da kažem da je Ronaldo član Reala te da sa nama ima važeći ugovor” – rekao je za kraj predsjednik Reala Florentino Perez.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!