NaslovnicaVijestiPerez dao čudan izgovor

Perez dao čudan izgovor

Predsjednik Real Madrida, Fiorentino Perez, smatra da Cheryshev nije bio pod suspenzijom.

Perez dao čudan izgovor

Čerišev je prošle sezone u Kupu Kralja zaradio tri žuta kartona i po pravilima nije smio nastupiti u duelu Real Madrida i Cadiza (3:1), u okviru 1/16 finala Kupa Kralja.
Ipak, on je nastupio, te je čak i postigao jedan pogodak. Cadiz je uložio žalbu, te postoji velika mogućnost da se Real Madrid izbaci iz natjecanja. Perez smatra da je Cheryshev imao pravo igranja:
[su_unibet_advent_calendar]
“Real Madrid nije znao za postojanje suspenzije. Niko nam nije rekao ništa o tome”, izjavio je Perez, te je još dodao,”Kazna nije primjerena jer igrač nije obaviješten u suspenziji i zbog toga nismo na teren poslali igrača pod suspenzijom. Ništa od ovog nema smisla jer nas niko nije obavijestio”, istakao je Perez.

Predsjednik kraljevskog kluba također je dodao da će žalba biti uložena i da je Rafa Benitez provjerio sve prije utakmice. Denis Cheryshev je tri žuta kartona, i suspenziju, zaradio prošle sezone dok je bio član Villarreala.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!