NaslovnicaVijestiPEREZ JOŠ NIJE ODUSTAO: Predsjednik Real Madrida planira dovesti Ronaldovu zamjenu, evo...

PEREZ JOŠ NIJE ODUSTAO: Predsjednik Real Madrida planira dovesti Ronaldovu zamjenu, evo tko su tri nove mete!

U Real Madridu po svemu sudeći nisu ni planirali dovesti zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je prošlog mjeseca otišao u redove talijanskog velikana Juventusa. Ipak, prema pisanju španjolskih medija, predsjednik kluba Florentino Perez je promijenio mišljenje nakon poraza protiv Atletico Madrida u UEFA Superkupu.

Perez u potrazi za Ronaldovom zamjenom

Krajem prošle sezone pojavilo se mnogo špekulacija kako Los Blancosi planiraju promijeniti napadački dio tima. Unatoč tome što su osvojili treću uzastopnu Ligu prvaka, ‘kraljevi’ su u La Ligi završili na razočaravajućem trećem mjestu, sa čak 17 bodova zaostatka za Barcelonom, te je to bio znak da je vrijeme za promjene.

[su_bet365_100bonus]

Sa odlaskom iz kluba u to vrijeme su se povezivali Gareth Bale i Karim Benzema, a Neymar i Eden Hazard su bili prvi kandidati za dolazak. Ipak, dogodilo se baš suprotno. Santiago Bernabeu je napustio Cristiano Ronaldo, a izgleda da neće biti ništa od dolaska Neymara i Hazarda.

U klubu su bili uvjereni kako im nije potrebna zamjena za najboljeg strijelca i jednu od najvećih legendi svih vremena, ali ih je poraz protiv gradskog rivala razbudio i natjerao da ponovo razmisle o dovođenju Ronaldove zamjene. Kako pišu katalonske novine Sport, Florentino Perez je nakon tog poraza ponovo krenuo u potragu za zamjenom za Portugalca, a nove mete su navodno Mauro Icardi, Rodrigo i Timo Werner.

[su_casino]

U izvješću također piše kako je dolazak Neymara još uvijek moguć, te da je Perez spreman izdvojiti čak 300 miliona eura za Brazilca, ali to će se dogoditi samo u slučaju da UEFA natjera Paris Saint-Germain da proda igrače kako bi ispoštovao financijski fair-play. Ipak, kada su u pitanju Icardi, Rodrigo i Werner, Perez je spreman izdvojiti samo 50 miliona eura, što vjerovatno neće biti dovoljno, s obzirom da su iz Valencije poručili kako će za odlazak Rodriga biti potrebno aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 80 miliona eura, dok bi Icardi i Werner također mogli koštati isto toliko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!