NaslovnicaVijestiPerez krenuo po zvijezdu Premiershipa: Ponudio Balea i 120 miliona eura!

Perez krenuo po zvijezdu Premiershipa: Ponudio Balea i 120 miliona eura!

Predsjednik kraljevskog kluba Florenitino Perez krenuo je po zvijezdu Premiershipa, tačnije po zvijezdu Chelseaja Edena Hazarda.

Perez krenuo

Glavnoj zvijezdi Chelseaja Eden Hazard u junu ostaje Belgijancu još dvije godine ugovora, te će Real Madrid pratiti situaciju u Chelseaju.

Interesantno, prema pisanju medija s otoka Eden Hazard želi napustiti Chelsea, a ta činjenica je Real Madrid još više zagrijala, a Belgijanac bi na ljeto mogao npustiti Plavce ili godinu dana prije isteka ugovora.

[su_live_koeficijenti]

Čelnici Chelseaja postaju nervozni zbog toga što Belgijanac još nije potpisao novi ugovor, a svim silama želi da pređe u Real Madrid, te ga Florentino Perez pokušava dovesti svim mogućim sredstvima, a očekuje ga i Zidane.

Pored Hazarda, Real Madrida želi dovesti i Neymara, ali sigurno da to neće uspjeti ovo ljeto, jer PSG neće dopustit da poslije samo jedne sezone glavna zvijezda napusti momčad.

Florentino Perez će Chelseaju ponuditi 120 miliona eura i Garetha Balea za Eden Hazarda. Sigurno je da će Velšanin ovog ljeta napustiti klub, a za njega su zainteresovani Manchester United, te bivši klub Tottenham, a kraljevski klub za Balea traži 90 miliona eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Chelsea je već od prije zainteresovan za Garetha Balea, ali sigurno da se ne želi odreći Belgijanca zbog Velšanina. Sada čelnici Chelseaja svim silama pokušavaju da produže ugovor sa Hazardom, prenose mediji iz Engleske.

Pored Hazarda Real Madrid je zainteresovan i za Dybalu, ali ipak trener kraljevskog kluba smatra da je Eden Hazard bolja opcija. Perez sigurno želi dovesti jednu veliku zvijezdu za budućnost kluba.

U posljednje vrijeme u Španiji počele su glasine kako je i Luka Modrić na izlaznim vratima Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!