NaslovnicaVijestiPerez: Moj san je da igram za Chelsea

Perez: Moj san je da igram za Chelsea

Moj san je da igram za Chelsea, izjavio je bivši igrač Villarreala. Zvijezda Espanyola, Hernan Perez je rekao da uprkos posvećenosti svojoj ekipi on ima veliki san da zaigra za Chelsea, ispred mogućnosti mogućih transfera u Barcelonu i Real Madrid.

Moj san je da igram za Chelsea

Paragvajski internacionalac je bio prisiljen da razjasni ove izjave sa Twittera nakon što je nekoliko navijača pitalo za njegovu privrženost klubu.

27-godišnjak se preselio u Espanyol prošlog ljeta iz Valladolida (na kojem je bio na posudbi iz Villarreala) nakon što je pristao potpisati ugovor od četiri godine i popunio prazninu koju je ostavio Lucas Vazquez nakon odlaska u Real Madrid.

[su_euro_soccer_bonus]

Bivši krilni igrač Villarreala postao je ključni član Espanyolov tima, kako za sadašnjeg direktora Galca, tako i za bivšeg šefa Sergio Gonzaleza, koji je otpušten u decembru.

Perez je u sredini svoje vjerovatno najbolje sezone do sada, gdje je najbolji strijelac Espanyola u La Ligi uz Felipe Caicedo-a, sa šest golova u 24 nastupa za klub. On je postao omiljeni među navijačima, ali citati su nastali u razgovoru o svojoj domovini, gdje je rekao da sanja da se preseli u Chelsea, gdje je iznudio mnogo pitanja o njegovoj strasti prema Espanyolu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Od kada sam počeo da igram fudbal, moj cilj je uvijek bio da igram u Premier ligi i neću prestati dok ne ostvarim svoj san, a to je da igram za Chelsea. Ja sam ih uvijek volio, ispred Real Madrida i Barcelone. Ako mogu da biram, ne bi oklijevao da odem u Englesku,” rekao je Perez za La Nacion.

Igrač Espanyola je sada bio primoran da pojasni poruku koju je objavio na Twitteru, kako bi umirio navijače kluba koju su u potpunosti posvećeni ekipi iz La Lige.

“Ja bih da razjasnim ljudima da svako ima svoj san. Došao sam ovdje da dam sve od sebe za Espanyol i dokazao sam to sa činjenicom da dajem sve od sebe.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!