NaslovnicaVijestiPerez odabrao prvo januarsko pojačanje

Perez odabrao prvo januarsko pojačanje

Florentino Perez je izgubio svaku kontrolu, a predsjednik Real Madrida nakon ubjedljivog poraza od Barcelone više ne želi čekati sa pojačanjima. Tako da je Perez odabrao pojačanje koje želi dovesti u januaru!

Perez odabrao prvo

Kako navodi ESPN, Real Madrid će u januaru svim snagama krenuti u Minhen i njihovog Roberta Lewandowskog.

To znači da je za Karima Benzemu koji je upao u niz afera kraj i da će Francuz napustiti klub.

Agent Poljaka je u više navrata rekao da Robert želi igrati u toplijim krajevima i da je uvijek sanjao o transferu u Real Madrid.

I štedljivi Nijemci ponekad moraju potegnuti dublje u džeb kako bi dobili ono što žele. A trenutno je najveća želja u bundesligaškom prvaku novi ugovor Pepa Guardiole.

Britanski Mirror tvrdi da je Bayern Španjolcu spreman ponuditi astronomski ugovor po kojem bi zarađivao 17 milijuna funti, odnosno 24 milijuna eura na godinu. Tom ga ponudom na Allianz Areni žele zadržati barem još dvije godine, do kraja 2018.

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!