NaslovnicaVijestiFlorentino Perez otkrio zbog čega kritikuju Real

Florentino Perez otkrio zbog čega kritikuju Real

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez otkrio je razlog zbog kojeg trenutno skoro pa cijeli svijet kritikuju Real.

kritikuju Real

Real Madrid nije ista ekipa koja je prošle sezone osvojila La ligu i Ligu prvaka, kraljevski klub je ove sezone startao veoma loše.

Poslije mnogo loših rezultata, počele su i kritike na igru Reala, ali Perez samtra da njegov klub kritikuju samo oni koji su ljubomorni na Real Madrid.

[su_american_football_200e]

“Mojoj ekipi ide dobro, kritičari nas kritikuju kao i obično, navikao sam na to. To se često dešava. Santiago Bernabeu je u jednom dukomentarcu rekao – Kritikuju nas jer nam zavide, a to je istina,” otkroio je perez zbog čega kritikiju Real, te kratko dodao:

“Jer jedini razlog zbog kojeg kritikuju moj klub jeste ljubumora.”

Na Santigao Bernabeu je velika kriza, provoplasirana Barcelona im bježi osam bodova u La ligi, a u Ligi prvaka su doživjeli poraz od Tottenhama, te su izugbili prvo mesto u grupi.

Time su stvorili veoma neugodnu atmosferu u klubu, te je dovedene i pozicija Zinedinea Zidanea u pitanju, prvi put od kako je na klupi kraljevskom klubu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako navode mediji iz Španije vjerovatno glavni razlog loših igara Real Madrid je taj što njihov najbolji igrač Cristiano Ronaldo nije u formi. Ove sezone Portugalac se muči, ove sezone je postigao osam golova u svim natjecanjima, a samo jedan u La ligi.

Ronaldo se našao na udaru kritika od strane medija i nekih navijača, a on tvrdi da glavni razlog loših utakmica jeste taj što su odradili slabo prijelazni tok. Real Madrid je u prijelaznom roku ostao bez veoma tri bitna igrača, a to su: James Rodriguez, Alvaro Morata i Pepe.

Na Ronaldovu tvrdnju burno je reagovao kapiten Real Madrid Sergio Ramos, koji je rekao da se ne slaže s njim.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!